3 aylık bebeğim uyumuyor durmuyor sürekli ağlıyor cok yoruldum artik dayanamiyorum ben iyi hi anne olamiyorum
Kendini oyle iyi anne degilim diye kabullenirsen eger bebeginde sende mutlu olamazsin neden iyi anne olamayasin tabiki en iyi annesin bebegin agliyo diye bu seni kotu yapmazki illa bi sebebi vardir bu aglamalarinin gaz olabilir biyeri agriyodur dogdugundan berimi boyle
Everlt dogdugundan beri böyle ne yapsam sakin olmuyor artik hic gücüm kalmadı
Kolik bebekmi acaba canim doktora goturdunmu hic seni anliyorum gercekden zor bi durum
Kac akez hemde. Gazdandir dedi 3aydan sonra azalir dedi ama 3 ay 10 gunkluk olduk hala düzelme yok tek mutlu anı bezi açık oldugunda
Bizde hergun ayni canım insan sabah olmasin ister mi ben sabah olmasin aksam olmasin istiyorum sadeve gece sakin oluyor 40 kez uyansafa emip uyuuor
Canim cok agladigi uyutamadigin zaman esinle battaniyeye koyup sallasana bi eger susuyosa gercekden gazdandir ilk kizim kolikdi bende birinden duymusdum sancisi tutunca boyle sallardik uyurdu gaza iyi geliyo.birden kesilmez ama yavas yavas azalir uzulme gecici gunler bunlar
Hix kolik demedi doktorumuz 3 ay kontrolune götüreceğim o zamann sorcam bir çaresi olmalı 7 yaşında oglum var bebejle ilgilenmkten ona vakit ayıramıyorum
Denedik cnm bastan susuyordu onda simdi oda fayda etmiyor
Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki benim bebeğimde sebepsiz ağlardı asla uyumazdı hep battaniyede sallardık arabada gezdirirdik hiç durmadan ağlardı kucaktan indiremezdim yüzüstü kucağımda uyurdu sırf susuyor diye 2 saat hiç kalkmadığımı biliyorum 3 gün üstüste doktora götürdüm acile gittik profesör dr olsun illa dedim hiçbirşeyi yok kolik bebek dedi bu süreçte yapıp rahatladığım şeyleri söylüyorum öncelikle emziriyorsan diyete gir süt ve süt ürünleri tüketme tahin fındık fıstık yeme bir gözlemle ve relaktaz damlası kullandım her emzirmede 4 damla veriyordum karnına sıcak havlu koyuyordum günde 3 defa ayaklarına aynı şekilde sıcak havlu koyuyordum beşiği hep sıcaktı ve ıloveyou masajı var onu yapıyordum bunlarla tabiki geçiyor demiyorum ama hafifliyor şuan 4 aylık emin ol hala uyumaz gece uykumuz toplam 5 saat gündüzde 15 dk kestirir sadece az kaldı dayan 4.aya doğru biraz olsun geçiyor ve sen çok iyi bir annesin emin ol
Bebeginin sana senin bebegine ihtiyaci var.
Agliyo surekli diye sen bebegine yetemiyo degilsin.
Bikere o dusunceleri kafadan sil at
Her bebek de ayni degil.
Bazisi cok bazisi az aglar.
Bazisi az yer bazisi cok.
Bazisi cok uyur bazisi az uyur.
Bu dunyaya yeni geldi daha hic bisey bilmiyo.
Kendini ancak oyle ifade ediyo.
Ama herzaman ayni kalacak degil bu donem
Sen sadece.daha kolay olmasinin yollarini bul.
Benim oglan.
Benim 4 tane oglan 4 ununde bebekligi farkli gecti.
En son eymen dogdugunda ilk hafta reflu dediler.
Dogan yuzde 70 bebekte reflu var dedi.
Reflu yatagi aldim.gaz ilaci aldim biberonuna koydum.
Gece ve gunduz ayriysa.sende gunduz uyu.
Firsat buldukca.
Bu arada benim oglan 15 aylik oldu bile
Halen uyku sorunu var bazen.
Yani moralini bozma.
Dediklerini uygulayacağım emziriyorum gaz yapan şeyler yemiyorum ama sut ve sut ürünleri yiyordu onlarida dikkat edeceğim inslalah birZ olsun toparlar cunku gerçekten cok zor
Uyunmuyorki ev isi yemek işi 7 yasinda oglum var onjnla ilgilenmem gerekiyor cok zor bir süreç
Alerjik bebek olabilir. Kakası mukuslu, sümüksüyse alerjidir
Ilk dort ay bende uyumadim artik yanimdakinlere diyodum bayilacam dizimde cocugu dusurecem allah korusun.
10 dakika 10 dakika.
5bucuk ayligiz hala gazimiz bitmedi ve dis sncisida cekiyoruz zombi gibiyim
Sorun gaz ise coli-nat surubu deneyin. 2,5 aylikken doktorumuz önermişti. Cok memnun kalmıştım. Hala gaz yapma ihtimali olan kati gidalari verdigimde bir kasik veriyorum. O surup sayesinde rahatladik biz. Ilk 2,5 ay ve sonrasi olarak iki döneme ayrılıyor psikolojim. Gaz sorunu cozulunce uyku, emzirme sorunlari da buyuk ölçüde azaldi. Tabi doktorunuza danisin mutlaka.
Surekli degil ama arada oluyie
Olabildiğince sade beslenip not alın ne yedikten sonra arttığını gözlemleyin. O besini tüketmeyin sonra