Demir damlası

Kızlar 4 aylık bebeğim var Demir damlası olarak doktor vegaferon damlasını verdi kullanan var mı?

17 aylık benımkıde o aylarda vermıstı galiba bızde kullandık 1 yaşına kadar sonra zaten bıraktık herhangı bir yan etkısı olmadı. Sadece geç vakıtte verdıgın zaman uykusuzluk yapabılıyor o yuzden sabah uyandıgında ver ben sabahları verdım hep

Doktor kabızlık ishal yapar demişti o yüzden sordum

Bizede aynısından verdi ebe ama ben kullanmıcam çok yan etkisi olduğunu okumuştum daha önce ocean falan kullanmayı düşünüyorum bebeğime d3 kendime b12 falan herşeyi ocean kullandım bugüne kadar

Yan etkisi oldu mu peki

Canım vegaferin kullanmanı asla önermem araştırdiginda da görürsün içeriği berbat paraben deterjan yapımında kullanılan maddeler kanser yaptığı kesinleşmis maddeler var bir bebeği bırak asla yetişkinin bile kullanmamasi gerek kullanan çoğu bebekte alerji oluşuyor imkanın varsa çocuk doktorundan başka bir demir iste biz ocean kullanıyorduk fayda etmedi şuan fermix kullanıyoruz eğer bütçen varsa fermix öneririm

1 Like

Sağlık ocağı vermişti bize de o aylarda vermeden önce bir araştırayım dedim içeriği berbat. Kullanmadım ocean microfer aldım şuana kadar onu kullanıyorum memnunum tavsiye ederim.

Hayır olmadı olsa kullanmazdım kendimde de bebeğimde de bi sorun olmadı

Ya teşekkür ederim

Teşekkür ederim sağ olun

1 Like