Desteksiz uykuya geçmeyi başardım

Hangi saatleri seçtiniz 7de kalktıgında peki

Gece uykusuna yattimi kac saat uyuyo.? Zirtpirt kalkiyomu.? Ben yaninda yatmiyosam yarim saatte bir kalkiyo ben yaninda yatiyosam uyuyo benim cadı

9.30 yada 10 da ilk uyku 1 saat uyuduysa 2.30 saat uyanık kalıp 2.uyku 1.30 da …1 saat uyursa pek uyumuyor 40 dakiki flan uyuyor son uykuyuda 5 gibi yapıyorum

Yanında oluyum yada olmayim kalkmıyo ama 2 yada 3 saatte kalkiyo gece pek düzene girmedi diş sancimiz var ondan diye düşünüyorum bazen tok olup uyanıyor ama ellemiyorim kendi kendine uykuya dalıyor tekrar desteksiz uyutmadan önce ayağımda sallıyordum yada ayakta dolanarak tekrar uykuya geciriyordum

Gunduz uykularimiz duzenli gece uykusu sıkıntı

Geçici süreç inşallah hepimizin bebeği düzene girecek​:palms_up_together::bouquet:

1 Beğeni

Öncelikle tebrik ederim sizi. Hala uykuya geçişlerde ninni açıyor musunuz peki. Bende saatleri düzenledim şükür memede uyuma alışkanlığını bıraktırdım ayakta sallıyorum ama kendi kendine uyumayı öğretmeye başlayacağım

2 Beğeni

Teşekkür ederim :heart: evet ninni açmadığım zamanda uyuyor önce ninni ile başladık sonra pişpiş ile daha sonra açmadım çok büyük rahatlikmis Kendi uyuması hem uykusunu alıyor hem bende dinlenmiş oluyorum daha verimli zaman geçiriyoruz.En rahatıda gece aç olmadığı halde uyaniyordu sallanmak istiyordu şimdi kendi kendine uykuya geçmeyi öğrendiği için gece uyansada kendi tekrar uyuyor

1 Beğeni

Maşallah :nazar_amulet: darısı bize o zaman :pray:

1 Beğeni

İnşallah :blue_heart:

1 Beğeni

Akşamları da aynı şekilde mi uyuyor cnm destek almadan uyanıyor mu

Gece uykusuna geçerken de desteksiz uyuyor gecede emiyo uyuyor ama tok olup tekrar uyaniyorsa ellemiyorim kendi uykuya tekrar dalıyor