Desteksiz uykuya geçmeyi başardım

Bir emzirme danısmanı takip ediyorum desteksiz uyku ile ilgili görüşü bebekleri tramvatize ederek sana destek olacak kimse yok kendi basının çaresine bak demektir diyor o yuzden vazgecin desteksiz uykudan diyor. Benim suan uykuyla ilgili iki sıkıntım var biri gece uykusuna gec yatması diğeri her uyku oncesi emmek istemesi. Burada sanırım uyku destegini memeden alıyor anne kokusu olmadan uyuyamıyor…

Ama evet odaya terke edip ağlayarak uyusa kucağımıza alıp sakinlestirmesek dediğiniz doğru ben yanındayım uyuyup uyandigindada yanında olcam hadi şimdi uyku vakti deyip yatırdıktan sonra hiç bir travma yaratacağını düşünmüyorum bebeklerinde kendi kendine uykuya geçmeyi öğrenmeleri lazım kaliteli uyku için sallamak onlara daha büyük risk olduğunu düşünüyorum

2 Likes

Gece de sık uyanıyordur emerkenuyudugu için

2 Likes

Uykusu geldiğini tam olarak her zaman anlayabiliyor muydunuz . Mayıştı esnemeye başladı ama 1 saat uyutamadım buğün. Bu süreç tam olarak ne zaman olur çok yoruluyorum bazen

1 Like

2.30 saatte 1 uyuttugum için saati yaklaşınca odaya goturuyordum anlıyor uyku saati olduğunu zaten saati yaklaşınca huysuzlaniyor

Bide diş mi çıkarıyor oyuzdenmi üzüyor uyuması bizimki ilk dişini çıkarmaya başladı gece sık uyanmaya başladı mesela

Yok hayır aksine uyanmıyor ben dört saatte bir alarm kuruyorum ruya beslemesi yapıyorum.

Benimde diş sıkıntılarım var evet bu çalışma fayda eder mi bilmiyorum ya

Gündüz nasıl uyuyor mu desteksiz hala

Desteksiz uyuyor ama dişten bayağı huysuz uyuyor bende iki uykuya geçmeyi düşünüyorum bakalım

Kaç aylık sizin bebiş

Benim 8 aylık 3 uyku mu sizinde

Evet 3 uyku ama ikinci uykuyu şu sıralar uyumak istemiyor

Benimki de 7 de kalkıyor 2 saat sonra uykusu geliyor öğlen de güzel uyuyor ama akşam 3te direniyor . Böyle olunca 2 ye mi geçmek istiyor

Hiç bilmiyorum ama 2.30 saatte bir uyumak istemiyor gibi ya dişten kaynaklı tamamen benim düşüncem belki iki uyku mu yapsa die

Benimki çok erken 6.30 da kalkıyot o yğzden hemen uykuus geliyor 8de sonra 12de 2 uyku da olmuyor ama son uykuyabda direniyor belki diştir çünkü dün diş tozu verdim öyle uyudu

Büyük ihtimal diştir dediğiniz gibi erken kalkıyormus 3 uykudan devam edin bence

1 Like

Teşekkür ediyorum :folded_hands:

1 Like