Hanimlar merhaba önerdiğiniz beğendiğiniz dini dizi ya da film varsa benimle paylaşabilir misiniz?
Vala ben bir Filistinli zehranın gözleri filminde etkilendim birde bir garip koleksiyoncu bunlar cok eskı filimlerdir ama çok kalitelidir tavsıye ederım
Teşekkür ederim ![]()
Ahit:Musa’nın hikayesi dizisini öneririm. 3 bölümden oluşuyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Teşekkür ederim ![]()
Başlığı görünce aklıma ilk gelen Hz. Ömer dizisi oldu. Çok çok çok güzel olmuş. Aşırı tavsiyedir.
Yarın müsait zamanda buraya bir liste yapacağım inşallah. ![]()
Ay çok teşekkür ederim ![]()
![]()
Denk gelmişsinizdir ama Ramazanlarda kanal 7 in vazgeçilmezi Hz. Yusuf film olmuştur. Hep izlerim. Belki telefondan 3-4 kere bitirmişimdir.![]()
Evet bende daha küçükken izlerdim ![]()
Yunus Emre Aşkın yolculuğu var izlemedi iseniz oda mükemmel ![]()
Yaaa çok güzel bir dizi her ramazanda izlerim belki 20 defa izlemişliğim var ama her seferinde yeni bir detay görürüm ve her seferinde ayrı bir zevkle izlerim nasıl birşey hiç anlamış değilim o kadar ki bağlıyor insanı![]()
Aynen. Ve ayrı bir huzur veriyor insana
kaliteli bir yapım. İsteyince çok güzel şeyler yapılıyor gerçekten de taaaa yüreğe işleyen hemde![]()
Ay şuanda izliyorum açık ![]()
![]()
Eşimle de bunu defalarca izledik.
Oyuncu kalitesi bunun da mükemmel
keşke böyle dini dizi,film daha çok yapsalar![]()
Evet keşke yapsalar dediğiniz gibi![]()
Onu izlememek ne mümkün her ramazan kanal7 favorisi Nihat hatıpoglu ve hz yusuf ramazanın simgesi gıbı MAŞALLAH ![]()