Diş Bakımı Nasıl Yapılır?

Merhaba guzel anneler​:cherry_blossom:
Bebegim 9 aylık oldu. Yeni cıkan mini mini iki tanecik dişimiz var(masallah diyelim​:nazar_amulet::blush:)
Siz bebeklerinizin diş agız temizliğini bakımını yapıyor musunuz, diş bakımı nasıl yapılır şu aralar kafama takıldı size sormak istedim

Bebek fircasi yla

Florid olmayan macunla

Maaşallah :smiling_face_with_three_hearts: Bizim de 4 dişimiz var artık :smiling_face_with_three_hearts: (9,5 aylık ) Ben bunları aldım fırçayı kendi ısırıyor o arada alıp pirinç tanesi kadar macun koyuyorum. Yese de sıkıntı olmuyor zaten. Ardına su içiriyorum. 2 hafta oldu kullanali. Bazen sabah bazen gece uykusuna geçmeden veriyorum. Tiksinmesin diye her gün vermiyorum bazen parmak kaşıyıcıyı kemiriyor ben de biraz kaşıyorum temizler gibi. Şimdilik böyle :smiling_face:

Ben bu parmak fırçalardan aldım açıyor ağzını yumuşak bir şey zaten çok az macunla fırçalıyorum. Doktorlar günde 2 defa diyor ama bana fazla geliyor 2 günde bir fırçalıyorum.

Diş macunu da bu. İçeriği temizmiş doktor paylaşmıştı.

Arkadaslar hepinize teşekkür ederim :bouquet:

@Nurymz parmak fırcası kullanıslı gibi geldi bana ilk etapta bu fırçayla deneyeyim bende o zaman teşekkürler :+1: