Kizlar bebeğim iki gündür atesleniyor 37,5-38 arasında. Başka bir şikayeti yok istahsizligi ağlaması falan da yok. Acaba dış mi cikariyor onun ateşi olur mu kaç gün olur
@Burcu merhaba
Diş çıkarma sırasında genellikle ateş dışında da bazı belirtiler görülür. Bunlar arasında diş etlerinde kızarıklık ve şişlik, salya artışı, emme isteği ve huzursuzluk sayılabilir.Diş çıkarma ateşinin süresi bebekten bebeğe değişir. Genellikle birkaç gün sürer ve kendiliğinden geçer.
Çoğu dr diş çıkarırken ateş olmaz eğer enfeksiyon varsa ateş yapar diyor. 38,5 olursa dr bi görsün bence.
Ateşi devam ediyordu bugünde akşam çok kötü kustu içi dışına çıktı. İlk defa böyle kustu.hemen hastaneye götürdüm. Sikayetlerini söyledim. Ateşini olctuler ateşi yok dediler. Ben de kustuktan sonra ateşi düştü şimdi dedim. Akciğer röntgeni istedi doktor. Şaşırdım ne alaka diye neyse çektirdim. Baktı ciğerleri temiz dedi. İyi de benim bebeğim zaten oksurmuyor ki ya da başka hırıltı biseyi yok. Ateş sadece var. Ve kusma. Hiç tahlil yapmadı enfeksiyon var mı yok mu bakmadı. Rontgende gaz görmüş lavman verdi. Ne alaka lavman benim bebeğim kabız değil kakasini da gazını da rahat çıkarıyor zaten. Calpol yazmış sadece. Onu da almadım . Ben zaten iki gündür calpol veriyorum diye söyledim doktora. Eve geldik öylece çok canım sıkıldı.
Tahlil yapmamaları saçma olmuş yarın çocuk dr una götür bence
Evet sadece ateşi çıktığı zaman calpol verdim soğuk uygulama yaptım bir kaç güne geçmişti .
Evet gece de oldu sabaha karşı özellikle sadece beziyle yatirmistim