Dışarda ek gıda

Kızlar bebeklerinize dışarı çıktığınızda ne yediriyorsunuz ya veya bi misafirliğe gittiğinizde falan. Benim kızım mama artı ek gıda alıyor. Günde 2 3 kez de emiyor. Dışarı biyere gidince genelde mama yediriyorum gittiğimde yerde özel bişey hazırlamaya fırsatım olmuyor bazen. Dışarda da mama veriyorum genelde ama yanlış mı yapıyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz

Ben akşam öğünlerini her zaman vermeye çalışıyorum aynı 3 kere emiyor benimde . Genelde yaptıgım yemekleri 2 günlük yapıyorum onu e bebek termosa koyup çıkıyorum. Ama illada yemek yoksa hazır kutu sütlaç vs verdim bi iki kez eve gelince de yoğurt

Bugun tüm gun aile ziyaretinde olacagım için sabah erkenden kalkıp öğlen yiyeceği meyve püresini ve aksam çorbasını yapıp küçük kavanozlara sıcakken doldurdum. Bu sekilde iki günlük yetecek kadar yaptım. Dısarı cıkacagım zaman bir gün önceden veya sabah erkenden yapıp yanıma alıyorum. Bu sekilde cok pratik oluyor.

Meyveli yoğurt ve muz goturuyorum genelde ,yediğide o zaten başka birşey yemiyor ki mübarek

Bende aynen öyle yapoyorum gerçekten çok pratik oluyo

1 Like

Ben vaktim varsa evde ona sogukfa yedirebiliecegim yemekler yapıyorum ya da 1 gun öncesinde arttiysa onu isitip çantasına koyuyorum 2 aydır mama ağzına sürmüyor zaten onları yediriyorum. Eğer yapamadıysam dışarıda cok uzun kaldıysam bi poğaça bide meyve suyu alıyorum onu yediriyorum. Misafirlikte de sofra ne varsa onu yiyor ekstra bisi hazırlamıyorum

Ebebekten termos ve termos çantası almıştım. Çorba alırım termosa mutlaka sıcak şekilde muhafaza ediyor. Gittiğimiz yerdeki çorbalar yemekler uymuyor genelde. Bazen meyveli muhallebi bazen yoğurt alırım kavanoza. Bir de meyve mutlaka. İki üç tane de ev yapımı bebe bisküvisi. Gittiğimiz yerde yemekler uyuyorsa da veriyorum tabi.