Yarın cerrahi çekimim var çene kemiğine yapışmış kanal tedavili bir diş çok korkuyorum ama mecburum dikiş atılacak dikiş var len yemek yenilebiliyor mu nasıl oluyo tecrübesi olanlar yazar Mı sol üst diş
Ben 20 lik dişimi çektirdiğimde atmıştılar bana ilk iki gün zaten çekimden dolayı da ağrım olmuştu. Dikişlerin sorunu olmuyor size yemek yiyebilirsiniz 1 hafta sonra gidip aldırmıştım ben
merhaba benim 2 adet 20lik disim ters cikiyordu ceneye dogru cok sanci oluyordu dr kesip disi alip dikis atmamiz gerek dedi ilk cok korkmustum bosunaymis canim zaten islem yapilirken uyusmus oluyor birsey hissetmiyorsun sonrasinda antibiyotik ve agri kesici iciyorsun yine aci agri olmuyor 1 hafta 10 gun icinde dikisler kendisi atiyor yemekte cok rahat yiyebiliyorsun hatta ben dikislerimi yemek yerken yutmustum rahat ol hic korkma benim ikisi birlikte ayni anda olmustu birde hic korkma
Teşekkür ederim
Az önce hastane ile twkrar görüştüm Doktor’un işi çıkmış pazartesi gününe ertelendi de o gün benm regl günüme denk geliyor ve regl olunca çok kusuyorum ben afedersiniz dikişlerie zararı olmazmı
bence olmaz zararı cünkü kusmak icten geliyor dikis yerine gelse bile zannetmiyorum cunku yemek ve icecek serbest oldugu icin yemek zarar vermedigi gibi kusmaninda olacagini sanmiyorum yinede dr a pzts isle yaptirmadan once bir sor canim
Tmm sorarım çok teşekkür ederim ne bilim öyle kusunca dikiş açılır vs diye endişe ettim
yok Allahin izni ile birsey olmaz rahat ol korktuguna değmeyecek emin ol