Merhaba arkadaşlar tayin dolayısıyla Diyarbakır’a taşınacağız. Şimdi memleketteyiz yarın ev bakmaya gideceğiz. Hangi mahalleler güzeldir, nereyi hangi açıdan tercih etmeliyiz veya etmemeliyiz, hangi emlakçı hangi müteahhite güvenmeliyiz, nerede sosyal hayat nasıldır bu gibi sorularıma cevap verebilecek arkadaşım var mı acaba?
Ben 3+1 ,3,5+1 ve 4+1 ev tercih ediyorum. Kiler benim için önemli evin cam balkon olması önemli, güvenilirlik benim için önemli, hangi mahallede kimlerin( kimden kastım hangi kesim oturur yerliler mi memurlar mı ya da sevilmeyen bazı kesimler var onlar mı ) oturduğu önemli…
Fikirlerinize ihtiyacım var bana bu konuda fikir verir misiniz ![]()
![]()
Kimse yok galiba ![]()
Ya ben varımda bu dedıklerin birax mesulıyet istıyor ben sana bir yer dersem ya istediğin gıbı olmazsa bide ben ilçesinin nir köyündeyım
Şu an geldik bakıyoruz. Fikir alıp tabi ki kendimiz de görüp değerlendireceğiz kimseye sen dedin deyip mesuliyet altında bırakmam. Sadece şu mahallelere bakabilirsin diye fikir verilse memnun olurum ![]()
Canim ben Mardin’de görev yaptım ve Diyarbakıra çok sık gidip gelirdim 75 , Diclekent bu mahalleler güzel evleri de geniş aklında bulunabilir @Esoş
Çok teşekkür ederim bakacağım ![]()
75 te iki tane ev gördük konum olarak güzelmiş ![]()
Evet biraz daha gelismis