Kızlar merhaba
Eşimin 7 Ağustos da doğum günü hemde evlilik yıldönümümüz . Çok hediye düşündüm 2-3 yıldır da doğru düzgün bı hediye alamadım param olmadığı için t shirt falan aldım . Ama bu sefer seveceği bişey yapmak istiyorum saat alacaktım saat takmayı çok sever ama eşim marka saatler kullanıyor onlarda çok pahalı aklıma başka bı fikir geldi . Eşimin annesi eşim çok küçükken vefat etmiş eşim annesine çok düşkünmüs mezarına bile gidemiyor gittiğinde de kaldıramıyorlar başından .hep bahseder annesinden annem olsaydı falan diye Ve bende bizim aile fotoğrafımızla annesinin fotoğrafını birleştirip cerceveletmek istiyorum. Chatcpt de denedim yapamadım telefonda yapabilecegim başka bı uygulama var mı ? Yada fotoğrafçılar yapar mı bana bı yardımcı olun lütfen ![]()
Fotorafçılar yapıor bence o hedıyeyı yapın güzel düşünmüşsünuz nerde yaşıyorsunuz eskişehırde olsaydı ablam fotorafçı idi size yardımcı olurdu
Hevesinizi kırmak adına söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın. Eşimde annesini kaybetti biz evlenmeden önce. Beraber Instagram’da gezerken gördük ister miydin böyle bi fotoğraf diye sormuştum kesinlikle istemiyorum dedi. Çünkü bende görüp yapsam mı diye düşünüyordum ama ne hisseder bilemediğim için yapmamıştım öyle denk gelince de sormuştum. Tabi sizin eşiniz ne der nasıl hisseder bilemem. Durumları aynı diye belirtmek istedim sadece
Yaa güzel olurdu ama Konya’dayım teşekkür ederim ![]()
Çok düşündüm bende bu şekilde acaba eşimi üzer miyim diye . Aslında böyle video lar oluyor ya denk gelmiş gibi izletip yoklasam mı ki ? Ona göre bir yol çizerim . Teşekkür ederim canım sizinde fikrinizi almak için buraya yazdım ![]()
![]()
Bence böyle daha iyi olabilir
çok uç duygular yaşatacak bi hediye çünkü
Öyle canım ben bile hiç tanımadığım halde çok üzülüyorum sanki onunla yaşamışım gibi unutamıyorum hiç belki eşime olan sevgimden böyle hissediyorum bilmiyorum eşim neler hissediyor bakalım birde benim eşim asla duygularını özellikle annesine olan duygularını belli eden birisi değil 9 yılda tanıdığım kardeşinden duyduğum kadarini yazdım ilk başta da . Ben en iyisi bı yoklama yapayım ona göre bişey yapcam ![]()
Ay evet videolarda gördüm güzel olabilir ama ben Instagram kullanmıyorum.
Video değilde fotoğraf aile fotoğrafı olsun istiyorum
teşekkür ederim onu da görümcem için yapabilirim o çok mutlu olur eminim sanki onun düğününde varmış gibi .
Fotogrid uygulamasini biliyormusun ayse isini gorur o ucretsiz
Yaa bilmiyordum abla onu indirip bakayım çok teşekkür ederim ![]()