Doğum kontrol hapı

Doğum yapaligim 3.5 ay oldu ben doğum kontrol hapı kullansam sütten bebeğe geçer mi adet olmadığım için spirel taktiramiyorum ne yapayım

1 Beğeni

butun dogum kontrol haplari sute geciyor sadece carezette gecmiyor ben bunu iciyorum ilk andan beri hicbir sıkıntı olmadı dr um önermisti saglik ocagida dedi sadece carezette dogum kontrol hapi sute gecmiyor diye canim

1 Beğeni

Aynen öyle bende doğum yapalım 2 ay olucak doktorun banada doğum kontrol hapı olarak carezette yazdı sadece süte geçmeyen buymuş ve onu kullanıyorum 6 ay veya sütten kestikten sonra diğerlerine geçilmesi gerekiyormuş ama şuan bunun içilmesi gerekiyormuş

1 Beğeni

Bu hap adeti düzenler mi 3.5 aylık oldum adet görmedim

1 Beğeni

Adetimi düzenlermi bu hap 3.5 aylık oldum adetim gelmedi

Gayet normal emziren anneler genelde 6. Aya kadar adet görmeye biliyorlarmis bazı anneler adet görür bazı anneler tamamen kesilir emzirme azaldığı zaman gorurlermis bunyeden bünyeye değişiklik gösterir mis ben bu şekilde biliyorum yani bu şekilde söylendi

2 Beğeni

Oğlumda 6 ay sonra geldi bakalım bunda ne zaman gelecek

1 Beğeni

Yan etkisi varmi peki bu hapin

Yan etkisi vs varmi peki

1 Beğeni

Yan etkileri her hapta olduğu gibi bunda da yazıyor ama her bünyede farklıdır tabiki de mesela en yaygın yan etkisi kanama görülmesi ama ped koyulmayacak kadar az bir şekilde olması o da çok doğal görülüyor herkesde olmuyor tabikde bana doğum doktoeun verdi sadece bunu kullanabiliyormus emziren anneler

1 Beğeni

Ben de henüz regl olmadım yarın oğlum 6 aylık canım.

1 Beğeni

onu tam olarak bilmiyorum benim ilk aydan itibaren duzenli oldu belkide haptan dolayi cunku ben vucudum ilaca alissin diye dogum dan sonra hemen basladim 40 gun sonra cinsellik oldu ama ben riske atmadim ilk anda basladim hepte duzenli oldu

1 Beğeni

ben hicbir yan etkisini gormedim sute gecmeyen tek ilac oldugu icin bunu tercih ettim

Dediğim gibi bunyeden bünyeye değişiklik yapıyor herkeste farklı oluyor

evet canim aynen

1 Beğeni