Doğum sonrası adet görme

2.5 ay önce sezeryan doğum yaptım hala adet görmedim hamile kalmış olabilir miyim

Ben bir aydan sonra hemen gördüm ama bazıları uzun süre görmüyo korunmuyormusunki

Ben 8 ay sonra oldum ilk, eğer belirtiniz yoksa veya test yapmadıysanız muhtemelen değilsinizdir. İçiniz rahat etmiyorsa test ile baksanız daha iyi olur.

Genelde 6-8 ya da bir sene snra olurlar regl ama hemen olanda varmiş test yap korun bide canm ilk aylar özellikle

Ben 4 ay sonra olmuştum. Eğer korunmadıysanız ve şüpheniz varsa test yapın. İhtimali var tabiki.

Korunmadıysanız test yapın. Bende ilacı dengesiz içtiğimden şüphelenmiştim 4 ay oldu doğum yapalı adet olmadım ama hamile de değilim. Yani olabiliyor gecikmeler illaki hamilesiniz anlamına gelmez

bende 9 ay oldu sezeryan doğum yapalı bu demde bebeğim 6 aylıkken görmüştüm bi 3 ay adet olmadım hamileyim sandım değilmişim daha dünle bugün yavaş yavaş adet olmaya başladım şükür yani sorun etme emzirdiğim sürece süreç uzuyor ama korunmaya devam edin hamile de kalabilirsin eğer korunmuyorsanız emzirdiğimis sürece adet olmamamız normal 1 yaşına kadar gene olmayabilirsin