Doğum sürecinde kararma

Merhaba anneler benim doğum sürecimde kararmalarım oldu zaten esmer biriyim dahada esmerleştim böyle olan var mı ne yaptınız yada yapılabilir sizce beyazlatıcı krem alsam emzirme döneminde kullanınca birşey olur mu acaba

Benimde hamilelikte cok kararmam oldu dogumdan sonra kendi geçti

Geçici bir süre eve gldim dus aldim gecti biraz bnde kirlenmişim dedim​:sweat_smile::sweat_smile:

@Büş Hormon dengesinde yaşanan değişiklikler ve benzeri durumlar ciltte istenmeyen kararma ve lekelere neden olabilir.özellikle esmer olan kadınlarda daha yaygın şekilde görülmektedir.Genelde doğum sonrası geçebiliyor ama lekelerin daha kalıcı ve koyu hale gelmemesi için mutlaka güneş koruyucu krem kullanmalısın.Bence hemen o tür kremler kullanma eğer geçmezse içeriğine dikkat ederek vede doktoruna danışarak kullanabilirsin.

Bende bir kararma olmadı beyaz tenli olduğumdan sanırım birde hamilelikte sürekli güneş kremi kullandım o korudu diye düşünüyorum ama yüzünde leke olan arkadaşlarım var hamilelik maskesi demiş doktoru emzirmeyi bırakınca lazer ile sildirebilirsin demiş.
Benimde hamilelikte kılcal damarlarım baya belirgin olmaya başladı resmen görünüyor dışardan ben gibi emzirme bitince lazerle sildireceğim bende

Bendede oldu bu sonra kendiliğinden düzeldi :smile:

Ben beyaztenliydim karardi meselen karnim, goguslerim, ensem. Eve gelip dus aldigimda karnim biraz gecti kalan yerler ayni hala​:confused:

Bendimde Ensem göğüslerim göbeğim Genital bölgem çok kararmıştı ve bütün vücudum kendi tem rengimin 3 katı daha esmerleşmişti hala açılmadı ve ben esmerliğimi pek sevmeyen biriyim Sinirlerimi bozuyor