Doğum, süt yardımı

E devletten süt parası diye mi bakıyorsunuz

Aramalara doğum yaz .orda doğum parası gibi şıklar çıkıyor tıklayınca heöen yattımı die gözüküyor zaten

1 Beğeni

Benim ilk çocuğa 300 ikinciyede 400 gözükğyor

Doğum yardımı başvurusu bulunmamaktadır diyor

41 kart başvurusu yapçaksın ozaman. İl sağlığa git. Hamile olduğunu belirt. 41 kart için başvuru yap. 41 karta süt parası yatçak. Sobrada çocuk doğunca kimlik çıkarınca diğer para da yatıyor demekki

2 Beğeni

Hayır canım henüz yatmamış seninki

1 Beğeni

Resimde gözüktüğü gibi PTT yaz en üstte çıkana tıkla

2 Beğeni

Bizde 1 defa veriliyor o da 500 azn sizin paranın şimdiki değeriyle hesapladım 9471 tl

3 Beğeni

Bende şimdi merak edip baktım Azerbaycanda asgari ücret 345 manat. 500 doğum parası gayet iyiymiş. 345 manatta 6.500 liraya denk geliyor. Burda asgari ücret 17.000 bu parayla Türkiyede geçinmek çok zor. Azerbaycan Türkiyeden daha ucuz heralde ?

1 Beğeni

Valla her ülkenin parası kendine göre bence.
Çünki sizin paraya çevirdikde fazla yapıyor ola bilir ama kendi vatanımızda kullanınca bizim içinde zor oluyor dene bilir.
Çünki geçinmek zorlaştı baya, maaşı fazla alanlar için zor olmaya bilir ama maaşı az olanlar zor geçiniyor bence dığerlerine göre

2 Beğeni

Dilimiz gibi dertlerimizde ortak galiba sizin Aliyevle bizim başkanımızda birbirine benziyor. Sizide Allah kurtarsın bizide :smiling_face:

Amin :melting_face::melting_face:
Bir tek ben benzetiyorum sanmıştım​:joy:

1 Beğeni