Kızlar doğumdan tam 9 ay sonra ilk reglimi oldum 14 Haziran’da ilk günden beri emzriyorum şuan bebeğim 10 aylık oldu. 9 temmuzda hasta olmam gerekiyordu olmadım o günden beri şiddetli ağrı yaşıyorum her an hasta olacakmisim gibi ilk reglisini olup 2.reglisini olmayan,geciken var mı bir de ilk reglden sonra 3 4 ay hasta olmayan da varmış bu gerçek mi merak ediyorum
Ben ilk reglimi 4 ay sonra oldum sonra da hep 3 gün gecikmeli oluyorum
Normal o zaman gecikmesi
Hm anldim teşekkür ederim demek daha düzen oturmuyor
Bende merak ediyorum dogumdan 5 ay sonra 9 haziranda oldum ilk reglimi bu ay olmadim nedense
Sıcaklardan sanırım benimde 6gün geçti bikac saat önce oldum çok çok az geliyor ağrı da oluyor ilk reglim hiç böyle değildi
Bı ben yaşıyorum saniyodum ya beş ay oldu bende sezeryanla oldum iki ay gecikmeli oldum ve şuan olmuyorum korkuyorum tekrardan hamile kalırım diye
Allah hayırlı zamanda isteyene nasip etsin dikkat etmek gerekiyor inşallah degilsnzdr havalardan vs gecikme olabiliyor hormonal durumların dışında
Evet öyle galiba şuan doğum sancısı cekiyo gibiyim regl oluyor um ![]()
Allah yardımcınz olsun ![]()
Ben de 15 ocakta doğum yaptım kırkım ciktiktiktan sonra Ramazan’ın ilk haftası gördüm sonra hiç gelmedi bende bekliyorum bu zamanda 3 kere hamilelik testi yaptım doktora gittim özel bölgemde şişlik olduğu için mantar dedi aama bir şey vermedi alttan muayene etti bebek yok dedi kan tahlili verdim negatif ben de adetimin gelmesini bekliyorum
Ay ben korkudan kan verdim hamileysem diye yokmuş allahtan