Doğumdan sonra ne Zaman âdet oldunuz

Kızlar bu konu özel bir şey ama benim doğum yapalı 4 ay oldu ben daha âdet olmadım hamile kalmaktan korkuyorum

Benim kırk günün sonunda oldu ama çok az oda bi gün sürdü

1 Beğeni

40 ım çıktığı hafta oldum ben

Yaklaşık yarım saattir internette bunu araştırıyorum suan buraya girdim karşıma bu başlık çıktı ayın 18inde bebeğim 3 aylık olacak sadece emziriyorum doğduğundan beri .emziren anne geç adet olur dediler ama kahverengi adet başlangıcı gbi lekelenme var acaba burda öyle olan var mıdır :sweat_smile:

Benimki yakında 7 aylık olucak hala hiçbişey yok

Oğlum 6 aylık olduğu ilk gün adet oldum herkeste değişiyor bazıları bebek emdiği sürece olmuyor.

Bende emziriyorum kırkım çıktığından beri gayet düzenli adet oluyorum ama bazı kişiler olmayabiliyor bu normal bir durum

Merhaba doğum yapalı 52 gün oldu lohusalık kanamam 32. Kesildi ara ara açık kahverengi akıntı devam etti 52. Günde kanamam oldu hasta mı oldum lohusalik mi hala birde hafif yoğun bir kanama normal mi bilgisi tecrübesi olan var mi

Bnim de lohusadan sonra kanamam olmuştu bnde anlamadım 7 gun sonra kesildi bnde adet olmuşum meğer hic bilmiyordum :joy: sende takip et bnjm cok yogundu kanamam hatta icim söküldü gibi​:rofl::rofl:o derece

Egerki 40 tamamlandıktan sonra hâla akinti olmuşsa 52. Gune kadar lohusa kani ama eger 40 bittikten tamamen kesilen kan ise adettir
Çünkü bnde cabuk oldum takip et

1 Beğeni

Valla bugün benmde biraz daha yogun düne göre galiba hasta oldum bakalm takip edecem ama bu kadar kanama can sıkıcı

1 Beğeni

Benim de doğum yapalı 3 ay 8 gün oldu hala regl olmadım ama normal bir durum olduğunu biliyorum. Gittiği yere kadar artık :sweat_smile:

3 aylık olduk daha adet olmadım oglumda da gec olmuştum 2.sınıfa başlamıştı ilaçlarla adetim oluyordu

Olabilir kızlar hasta olmayabilirsiniz kimisi lohusadaan sonra kimisi aylar sonra keske bnde aylar sonra adet olsaydjm

@Ceylan Aramıza hoş geldiniz :ribbon:

1 Beğeni

Oğlum 6 aylık daha regl olmadım​:blush:

40 kanamam 46 gün falan sürdü. 10 yada 15 gün sonrada adet oldum o gün bugündür her ay oluyorum şükür canm

Ben de olmadım daha 4 ay oldu. Ben de hamile kalırım anlamam diye korkuyorm

1. Günü oldum. Doktor kontrolümde spiral taktırdım

Bebeğim 3 aylık oldu bede hâlâ adet olmadım ama arada bir lekelenmem oluyor