Doğumgünü Elbisesi

Sevgili anneler kızımın doğumgünü yaklaşıyor ve kafam çooooool karışık. Doğumgünü elbisesi çnerilerine ihtiyacım var belki erken ama siz ne düşünüyorsunuz bebekleriniz için belki bana da fikir olur?

1 Beğeni

Ben 1 yaş doğum gününü konseptli yapmıştım minnie mouse konsepti pasta süsler balonlar aynı şekilde kıyafeti de şu şekilde yapmıştım kızım 5 kasım doğumlu, kışa geldiği için siyah deri etek, üstüne pembe kolları fırfırlı bir bluz, çoraplar da pembe üstünde minnie mouse figürü var dize kadar uzun bir çorap, böyle yapmıştım :hugs:
2. Yaş doğum gününde de çakıl bambam, ama kıyafeti yavruağzı renk siyah benekli bir elbise etek yeri tütülü kabarık öyle uydurmaya çalışmıştım, 3. Doğum günü sade oldu hamileydim 7 aylık çok detaylı yapamadım

Ay trendler değişiyor sürekli. Masa hazirlanirdi arkada balonlar filan şimdi minimalist oldu yere indi konseptler. :joy: Yerde bı sehpaya pasta koyuyorlar arkada keten pankart, kurdeleler falan benim de kafam karisik. Ben hep pamuk prenses kostümü ve konsepti istiyordum şimdi diyorum modası geçti mi

1 Beğeni

Eskiden daha gösterişli oluyordu doğum günleri şimdi daha basit şeyler yapıyorlar ben bi duvara balon yazı falan yapıcam pasta yerde olacak veya ufak bir sehpada. Kahve tonda yapmak istiyorum konseptide. Kimseyide çağırmayı düşünmüyorum. Eskiden ne zordu doğum günü yapmak günler öncesinde başlardı hazırlık. Ben büyük kızıma çakmaktaş konsepti yapmıştım kızım bambam olmuştu bizde turuncu tonlarda giyinmiştik küçük
kızıma minimouse konsepti yapmıştım ve bende tütü giymiştim :face_with_hand_over_mouth: bikere pamuk prenses bikerede Rapunzel konsept yaptım. bi kere siyah konsept yaptık hepimizin elbisesi siyahtı resimlerde Ziyagiller gibi çıkmıştık :joy: bu konsept çılgınlığı yavaş yavaş bitiyor çok şükür normalleşicez inşallah :joy:

Mavi takim almistim hayvan konsepti yaptim
Iki pastasi vardi resimli bide tavsanli

Gorsel atiyim ben ikisini beraber yaptim dis bulguru da bide cok kisi geldi masa sandalye kiraladim bahceyi cocuklara yaptim cadir kapattim ustune.cok guzel gecti.
Sende konseptmi var aklinda yada prenses gibi biseymi
Yada hayvan kiyafeti felan ugurbocegi mesela

Resimlere bak cok tatlilar ya
Aliexpress temu shein cok uyguna bulabilirsin.

1 Beğeni

Aynen ya ben de masa yeter diye düşünüyorum bi arkadaşım organizasyon yaptırdı baya büyük ben o kadar giremem gibi geliyor.

Aa konsept mantıklı aslında ayarlayabilirsem olabilir bu da ama aklımda düze masa hazırlamak var sadece olur mu ki

1 Beğeni

Hahaha ya hiç konsept elbise bakmadım aslında bakılabilir ama ben tütülü bi elbise giysin bi masa yeter diye düşünüyorum zaten kimse yok arkadaşlarım olcak foto çekimi yapılıcak zaten.

Abartı ben de sevmiyorum ya sade güzel bişey olsun anlamicak çok çünkü

Ay çok güzel olmuş. Ya ben böyle daha prenses tütülü felan elbise mi olsa diyodum :slight_smile:

1 Beğeni

Kız bebeğe elbise bulmak çok zor o kadar çok model varki :smiling_face:bak şu hanımhanımcık elbiseler çok şık

Arkadaşım bu elbisenin lila rengini dikmişti kızına çok tatlıydı

Sende sade istiyorsan şunlar çok güzel bak küçük masa veya sehpayla fotoğraflar çok daha güzel çıkıyor büyük masanın arkasında kayboluyor çocuklar

Ay çok güzeller bunlardan olabilir şu tüllü ılana bi de sondaki sade masa balonlar bayıldım kesin böyle yapıcam karar verdim

1 Beğeni

Benim yaptıklarımda çok şatafatlı değildi sadece ekstra hazır doğum günü süslerinden almıştım trendyoldan, hepsi içinde geliyor sana sadece düzmek kalıyor, bir bak istersen trendyoldan harika süsler var, tütülü elbiselere hep bayılmışımdır her konsepte uydurabilirsin :hugs:

Le Mabelle diye bir sayfa gördüm harika şeyler var bakın isterseniz. Trendyolda da mağazası var

Çok güzel istediğim gibi elbiseler barmış tütülü fikir oldu :slight_smile:

Herkese teşekkür ederim

Şu elbiseyi almaya karar verdim

1 Beğeni