Kizlar dolap uygulamasi kullanan var mı ben daha önce indirmiştim ama hiç kullanmadım. Simdi az cok kullanmak istiyorum boş vakit de birazcik arastiracagim ama burada da bilenler varsa nasıl kullanılıyor yazabilir mi?
Ben şuan için sıfır test kitapları koydum satışa ama nasıl satılır bilmiyorum
Kargo işleriyle hiç uğraşmadim,satarken de alirken de ne yapılıyor acaba
Alırken normal Trendyol gibi sepete ekleyip kartla odemeni yapil siparis oluşturuyorsun. Aldığın kişi kargoluyor. Ürün eline geçince beğendiysen onayliyorsun. Sen onayladıktan sonra para o kişinin hesabına geçiyor. Sattigin zaman da aynı şekilde bir urununu birisi aldı diyelim . Sana bildirim geliyor zaten oradan kargo kodu aliyorsun . Adres isim hicbisey ugrasmiyorsun ürününü paketleyip sadece o kod ile kargoya veriyorsun. Alıcı ürünü alıp onaylayınca para senin hesabına yatıyor.
Bende yeni bi elbise aldım bu akşama elimde olur diyelim olmadı bedeni falan onaylamayınca geri gönderme oluyor mu. Bebeğime astronot mont alacağım ordan hala karar veremedim
Kargo nasil oluyor peki. Onu da hiç yapmadım. Diyelim bir kitap sattım. Orda cm göre kargo fiyati var . Mesla bir kıtap boyuna göre kargo 129 tl geliyor ben evde bir poşete koyup kargocuya mi vercem . Onlar mi paket yapacak . Ay bu konularda çok cahilim galiba hic yapmadigim icin
250 tl gecerse aldıklarınız kargo sayıcıya aıt sepete eklıyorsum alıyorsun trendyol gıbı ben sattımda aldımda bebegım ıcın mont vs ayakkabı gayette güvenli yani magdurıyet yok denecek kadar süper satıcı olursanız yanı satıs yaptıkca kazanıyorsunuz o etıketı satıslarınız cogalıyor ürünler daha cok göz önüne cıkıyor ben memnunum
Zarar görmeyecek şekilde paketlemeniz yeterli kitabı mesela uygun bir posete sarıp bantlarsiniz yeterli. Benim aldığım çoğu urun öyle ev tipi paketleme olarak geliyor saglam gelemsi önemli. Mesela sallanan at aldım büyük siyah poşete sarmış sıkıca bantlamislar sağlam geldi.
Özel.kargo paketine gerek yok yani. Kargo da üzerine etiketini vurup yolluyor. Hatta uyku tulumu aldim şeffaf poşetle geldi içi görünüyordu yani zarar gormedikyen sonra paket önemli degil
Bizim burdada var.dolap uygulamasani gidiyo once para sende gonderen postaneden makbuz almasi lazim urun eline ulastigini uygulamaya bildiriyorsun onlarda parani aliyorsun.kargo Alici ya ait.