Doymuyor mu yoksa dis mi

Kizlar kizlar oğlum günlerdir uykuya direniyor gözleri kapanıyor uykudan daha oyun peşinde uyutana kadar imanım gevriyor zaten 3 gündür bitikleri oynuyorum ilk uyanıyor besiginden yanima aliyorim emiyor uyuyo 2.kalksinda gece ağlaya ağlaya sanki eti kopuyor o zaman yanımda oluyor sıçrayarak kalkıyoruz biryerine bişey mi yaptık diye sonra emzir babam emzir 40dk belki daha fazla emzirdigim oluyor gündüz zaten uykuya dalana kadar kafayı yedirtiyor bagzen güzelce emiyor ama bagzende ağzını açmıyor dış patlacak üstler şişmiş patladı patliycak ama acaba doymuyor mu diye de düşünüyorum 10 ay6 günlük 11 in içinde yani hiç mama almadı mama vermeyi falan düşünüyorum artık hiç olmazsa geceleri yoksa dis çıkana kadar mı geçici bişey mi bilemedim

1 Beğeni

Her ikisi de olabilir çünkü bende kızım 4.5 aylıkken 3 4 gün aynı durumdaydım herkes diştir falan dedi ben de elimle kontrol ettiğimde sütüm geliyordu acaba memeyi mi reddediyor diye düşünüyordum makineyle sağıp biberonla vermeyi düşündüm bi sağmaya başladım sütüm o kadar az ki 10 ml çıkmıştı iki göğsümden de ve gece 11 di kızımı öyle aç bırakamazdım eşim mama aldı geldi yaptım ve mamayı içince o kadar çabuk uyudu ki yavrum açmış meğersem zaten 1 hafta sonrasında da doktoruna götürdüm hem meme hem mama olarak ilerledik 1 ay 1 aydan sonra kızım memeyi komple bıraktı ek gıda tadımlarına başladık bizde

Merhaba doymadığını sanmıyorum. 14-15 ay arası bizde aynı şeyi yaşadık gece ben artık bebeğime biley oldu sanıyordım sakinleşmiyor aynı sizin gibi etini koparır gibi ağlıyordu . Dişleri de şiş . Patlamadı ama o değişik ağlama şekilleri geçti . Ben atağa bağlıyorum. Aynı şekilde gündğz tek uykusunu 4e kadar uyumazdı bütün huyları değilmişti nerdeyse 1 ay sonra düzene girdi şimdi 5 dkkada uykusuna dalıyor . Siz sakin kalın . Geçiçi süreç

Yürüme emekleme atağı vs olabilir . O zamanlarda da bizim düzenimiz bozulmuştu . Diş ağrısıda üstüne tuz biber oluyor . Zeytinyağı tetagil vs verebilirsiniz

Dizde sık kalki.uyaniyorlar genelde ama ,6?9.10 ve 12 ayda uyku gerilemesi varmış kendimxe yasadim atak gibi oda suan azı dişi çıkıyor bende aynıyım kısa gündüz uykuları gece sürekli emmek istiyo üst azı diş mosmor damak diş bembeyaz görünüyor minikse delik var devamı nasıl olacak bilmem ilk defa çok şişti dişi azı olduğu için heralde yeri kocaman

Bizim ustlerde öyle alt azilari şişmişti bugün baktım üst ön delinmiş geldi gelçek

1 Beğeni

Azı çok zor mosmor çocuğun diş sabaha kadar ağladı elini ağzına fitre götüre kollarıni.issirdi sinirden patlamayadi ama.asisri mor.sis

Yaa yavrumm inşallah hemen çıkarda rahatlar

1 Beğeni