Dua istiyorum Sizden

Kizlarr zeynebimiz eve çikdi çok.sukur haberiniz olsun Allah razi olsun hepinizdende :bouquet::purple_heart: dualarinizi eksik etmedinumiz hiç surekli kontrole gidicek insallah bi sorun olmazda yatmaz hastaneye tekrar

13 Beğeni

Ama çok iyi Bi haber bu yaa :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: çok sevindim, sağlıkla yürüyüp koştuğu günleri de görelim inşallah hep birlikte ya.

1 Beğeni

Aminn canim insallah insallah :purple_heart::face_blowing_a_kiss::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

MAŞALLAH MAŞALLAH bu nede güzel bir haber ufak bir foto beklıyoruz bak senden :smiling_face_with_three_hearts: valah çok sevındım RABBIM onu korusun ona şifa versin İNŞALLAH :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Allahu Ekber :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::rose::rose:

1 Beğeni

Cok sukur canim bugune elhamdurillah. İnsallah bi fotoyu hakettiniz zaten :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Aile her gün okusun Mucize bebeğe :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:hep dualarla koruma altına alınsın. Zeynep bebeğe çok ama çok sevindim daha iyi olsun daha da iyi olsun miniğim​:pink_heart::pink_heart:

3 Beğeni

Hadi gözünüz aydın olsun çok sevindim canım daha daha iyi haberleri gelsin inşallah güçlü prenses maşallah :smiling_face_with_three_hearts: :heart_with_ribbon::bouquet:

1 Beğeni

Vala beklıyoruz ama annesinden rıza ısteyın :smiling_face_with_three_hearts: :rose: ALLAH annesıne babasına bağışlasın zeynebimizi İNŞALLAH

2 Beğeni

Hem aile hem sizler hem cevremizde okadar cok okunuyoki canim Allah razi olsun

1 Beğeni

Amin canim benim insallah insallah

İnsallah canim bu ara onlarda cok yogun zor bi surec bekliyo cok ilgi gerekiyo eve kimse kabul edilmiyo konusabildigin zaman insallah sizlerlede paylasirim

2 Beğeni

Çok guzel bir haber verdin . Bende cok merak ediyorum küçük mucızeyı. :heart:

1 Beğeni

Cokkk mutlu olduk gerçekten ayy ne yazacağımı bilemedim Rabbime şükürler olsun diyelim​:palms_up_together:inşallah dahada düzelecek mucizemiz

1 Beğeni

Cok cok daha guzel haberlerde veririm insallah bacim . Biraz kendine gelsinde anneside izin verirse insallah bakalim

1 Beğeni

Amin canim Allah razi olsun :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Tmmm canım

1 Beğeni

Konu açıldığından beri uzaktan takip ediyorum. Kalp çarpıntısı ve kırıklığıyla başlayan süreç elhamdülillah iyiye doğru gidiyor konu başından beri dualarım minik melek ve annesiyle birlikte. Rabbim dünyalarını cennete çevirsin çektikleri tek zorluk bu olur inşaAllah. Şimdi durumu nasıl minik savaşçını

1 Beğeni

Cok sukur bugune hala evde suan bi sknti yok surekli kontrole gidiyo evde egzersiz hareketleri yaptiriyolar Rabbim bidaha ayirmasin anne babasindan bayram yaklasiyo yavrularida yaninda olucak insallah Allah razi olsun :smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Elhamdülillah Elhamdülillah daha da güzel günleri olur inşaAllah :smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together: beraberler ya artık çok daha kolay ve güzel olur Allahın izniyle sevgi iyileştirir :innocent:

1 Beğeni