Kizlarr zeynebimiz eve çikdi çok.sukur haberiniz olsun Allah razi olsun hepinizdende ![]()
dualarinizi eksik etmedinumiz hiç surekli kontrole gidicek insallah bi sorun olmazda yatmaz hastaneye tekrar
Ama çok iyi Bi haber bu yaa ![]()
![]()
çok sevindim, sağlıkla yürüyüp koştuğu günleri de görelim inşallah hep birlikte ya.
Aminn canim insallah insallah ![]()
![]()
![]()
MAŞALLAH MAŞALLAH bu nede güzel bir haber ufak bir foto beklıyoruz bak senden
valah çok sevındım RABBIM onu korusun ona şifa versin İNŞALLAH ![]()
Allahu Ekber ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cok sukur canim bugune elhamdurillah. İnsallah bi fotoyu hakettiniz zaten ![]()
Aile her gün okusun Mucize bebeğe ![]()
hep dualarla koruma altına alınsın. Zeynep bebeğe çok ama çok sevindim daha iyi olsun daha da iyi olsun miniğim![]()
![]()
Hadi gözünüz aydın olsun çok sevindim canım daha daha iyi haberleri gelsin inşallah güçlü prenses maşallah
![]()
![]()
Vala beklıyoruz ama annesinden rıza ısteyın
ALLAH annesıne babasına bağışlasın zeynebimizi İNŞALLAH
Hem aile hem sizler hem cevremizde okadar cok okunuyoki canim Allah razi olsun
Amin canim benim insallah insallah
İnsallah canim bu ara onlarda cok yogun zor bi surec bekliyo cok ilgi gerekiyo eve kimse kabul edilmiyo konusabildigin zaman insallah sizlerlede paylasirim
Çok guzel bir haber verdin . Bende cok merak ediyorum küçük mucızeyı. ![]()
Cokkk mutlu olduk gerçekten ayy ne yazacağımı bilemedim Rabbime şükürler olsun diyelim
inşallah dahada düzelecek mucizemiz
Cok cok daha guzel haberlerde veririm insallah bacim . Biraz kendine gelsinde anneside izin verirse insallah bakalim
Amin canim Allah razi olsun ![]()
Tmmm canım
Konu açıldığından beri uzaktan takip ediyorum. Kalp çarpıntısı ve kırıklığıyla başlayan süreç elhamdülillah iyiye doğru gidiyor konu başından beri dualarım minik melek ve annesiyle birlikte. Rabbim dünyalarını cennete çevirsin çektikleri tek zorluk bu olur inşaAllah. Şimdi durumu nasıl minik savaşçını
Cok sukur bugune hala evde suan bi sknti yok surekli kontrole gidiyo evde egzersiz hareketleri yaptiriyolar Rabbim bidaha ayirmasin anne babasindan bayram yaklasiyo yavrularida yaninda olucak insallah Allah razi olsun ![]()
Elhamdülillah Elhamdülillah daha da güzel günleri olur inşaAllah ![]()
beraberler ya artık çok daha kolay ve güzel olur Allahın izniyle sevgi iyileştirir ![]()