2 gün önce duşa girip çıktığımda oğlumu susturamadık kucağıma alınca deli gibi ağladı 1 saat anca sakinleşti anlam verememiştik az önce tekrar duşa girdim çıktım duş jeli kullanmıyorum yine krize girdi napıcam ben
İlk defa duyuyorum neden acaba gerçekten. Saçınıza havlu sarıyor musunuz? Belki onu gördüyse ondan korkmuştur, benim bebeğim de daha küçükken bir kere beni kısa bi an tanıyamamış gibi bakmıştı. Aklıma sadece o geldi başka sebep bulamadım
1 yaş yada 1 yaşına yakın ise normal çünkü bnim oğlumda ve bi kaç kişide de duymuştum bu durumu yaşayan var şuan 14 aylık bu süreç devam ediyor vücudunu yıkayınca ağlamıyo kafasına döktüğüm an artık susturamıyorum ben oğlumu balkonda yıkamaya karar vermiştim yaklaşık 1 ay olucak balkonda yıkıyorum eskisi gibi ağlamıyo suyun içinden çıkmaya çalışıyo bnde hızlı bir şekilde yıkayıp çıkartıyorum
Bizde de oldu bir kere. Arkadaşın dediği gibi havlu vardı başımda ve kıyafetim değişikti. Uyuyordu bir an sallarken gözünü açıp bakti. Genelde açıp bakar bir kontrol eder.
Görünce ağladı baya. Sakinleştiremedim. Çareyi kurutma makinesinde buldum sever onu. Hem saçımı kuruttum hem güldürdüm neyse sonra geçti. Taniyamıyorlar yani bence ondan ![]()
Bizmkide aynı basına su dokturmyor hemen kollarını uzatyor onh almami istyor biraz biraz banyoda bseyler gosteryorm dikatini cekicek seyler alyor elne sampuan falan veryrö hemen bsna dokup cikartyorum aglasgi zmanlarda olyor