Kızlar bu 3 kitap arasından okuyup tavsiye ettiğiniz hangisi ? Ya da bunu mutlaka almalısın dediğiniz bir kitap var mi ?
Harika haftalar kitabını aldım ve gayet anlatımı güzel. Ama daha çok atak haftalarıyla ilgili konular var ve o haftalarda ne yapılmalı gibi şeyler bakım üzerine çok bir şey yazmıyor
Teşekkür ederim
Ama şu en alttaki kitabı biri önermişti bende almak istiyorum hatta
Evet burda bir kişi paylaşmıştı onu ordan görmüştüm. Bende karar verip 1 tanesini almak istiyorum
“Bebekler ne ister” ve “bebek bakim sorunlarina mucize cozumler” kitaplarini okudum. Bebekler ne ister biraz daha fizyolojik gelisime yonelik tibbi yonu agir basan bi kitap. Diger kitap ise bence pratikte cok daha faydali, dil olarak da vaktimiz olsa bi oturusta okuyup bitirebilecegimiz bir kitap. Ayni yazarin “yeni annelere mucize çözümler” diye de bir kitabi var, hatta ilk kitabi o sanirim ;ancak ben onu okumadim. “Bebekler ne ister” oyle takipli okunacak bir kitap degil bence, biraz ders kitabi gibi, takıldığın yerde acip bakmalik. O yuzden kitaplikta durabilir, ihtiyac halinda acilir bakilir, oyle bir kitap benim icin.
Teşekkür ederim ![]()