Merhaba herkese bebeğim 2 gün sonra 6 aylık olacak son 1 hagtadır tadınlara başladım elma, kabak, pirinç unu, muz, havuç ve yoğurt verdim bütün meyve ve sebzeleri tek tek vermem mi gerekiyor ve karışımlara ne zaman geçebilirim ? Bebeğim her yediği yani gıda da suratını büzüyor ama yinede neredeyse 2 mama kaşığı yiyor ve bu tadımlardan dolayı kakssı yumşal ama parmkçak kalınlığında geliyor normal mi?
Yumurta sadece sarısı değil mi haşlayıp wzip vereceğim aynı mantık bende 3 gün değil 2 gün vetorum bir gıdayı
Tadimlar bitince mesela meyveyi yogurtla karistir ver sebze corbasi yapmaya baslayabilirsin
Bu hafta tadımlar biter diye düşünüyorum sonra karıştırmaya başlarım
Henüz su vermedim her tadımdan sonra mama veriyorum
Mamada verseniz anne sutude alsa ek gidaya baslamissiniz su tabiki verin yeni ek gidaya gecdigimizde beslenme danismani bana ek gida hakkinda liste atti gunluk 200 ml su verebilirsin dedi su onemli
Ekim gıdaya baslayan bebek su içmek zorunda diğer hiçbir gıdadan karsılayamaz kabızlık olur. Anne sütü de dahil buna.
Ben iki gün tadım üçüncü gün karısım veriyordum. İlk ayda ikili karısımlar öneriliyor damak tadı için sonrasında üçlü karısımlar yaptım.
Anne sütü yok malesef
Teşekkür ederim