Bizim ek gıda sürecimiz güzel başladı arada sorunlar olsada yiyordu çok güzel hiç püre vermedim tadımda bile ezdim sadece çorbalar pilav patates kızartması hepsini yiyordu sonra bir hastalık süreci geçirdik hep kusuyodu ve kilo alımı durmuştu o zaman 9 aylık falandı püre yaparak verdim 2 3. Gün zorla ve o günden beri şuan 1 yaşında sadece püre yiyo eline verdiğim şeyleri tadımşık küçğk parçalar yiyo ama yemekleri yemiyo son 2 gündür her şeyi ağzından çıkarmaya başladı eline verdiklerimizde çıkarıyor yönetemedim bu işi iyi başladık kötü gidiyo ne yapıcam ben ? Dün taneli verdim olduğu gibi çıkardı vermesem yemeyecek zaten başından geçen oldu mu ? zaten kilo alımı durdu çok hareketli anne sütü alıyo
Merhaba , öncelikle anne sütünü oldukça azaltın ve geceye kaydırın iyice acıkmasını sağladıktan sonra pütürlü yemek verin acıktığı için yiyecektir bence . Püre şeklinde vermeye devam etmeyin yemiyor diye iyice alışacak çünkü . Bir yaşında artık büyümüş annesi püre yapmayı kesinlikle bırakın aç kalır korkusu yaşamayın iyice acıksın ki pütürlü gıdayı kabul etsin ![]()