Sevgili anneler 5.5 aylık olduk nerdeyse ve sorum ek gıdaya geçtik havuç patates kabak elma ve yoğurt verdim üç gün kuralı ile öğlen bikaç çay kaşığı sebze püreleri akşamda bikaç çay kaşığı yoğurt veriyorum uyumdan bi saat önce fln sizce çok mu ya da az mı kaç aylıkken kaç öğün verdnz bnm kaç öğün vermem lazım kahvaltıya ne zaman başlayablrz bilgisi olan yazablrmi ltfn
Saye hanımın paylaşımına bakın mutlaka![]()
![]()
Teşekkür ederim
Kızlarr bende patates verdim ama gece hiç uyumadı karnı şiş acaba rahatsız mı oldu
Kaç aylık ne kadar verdiniz @Ebuşşş
5 ay 3 günlük tadımlık 2 tatlı kaşığı
İlk defa yedikleri şey olduğundan başta böyle şeyler oluyor bağırsaklarına farklı bir besin gittiği için savunma mekanizması gibi yani. Fazla gelmiş olabilir zeytinyağı damlattiniz mi? Bir de verdiğiniz saat önemli ben öğlen veriyorum hep.
Patates vernce pişip ezdkten sonra üzerine iki üç damla zeytinyağı ekleyin bide az verin tadına baksın yeter en fazla iki çay kaşığu
Evet zeytinyağı damlattım 2 damla. Valla akşam saatlerinde verdim belki ondandır
Ya akşam verme sebze meyve falan sabah ya da öğlen ver ben akşam hem sindirmi daha kolay olduğu için yoğurt veriyorum az bişey uyumadan bi saat önce