Ek gıda saklama

Oğlum 8 aylık. Yaptığım sebze yemekleri veya çorbalar haliyle fazla oluyor. Bunları konserve yöntemi ile sıcak kapatarak saklasak olur mu acaba daha sonrasında yedirmek için? Bu konuda bilgisi olan var mı?

Eger yaptığım attıysa tencereyle dolaba koyuyorum ertesi günü yediriyorum

Ben ek gıdaya geçtim geçeli geceden hazırlıyorum çorbasını gündüz yapamıyorum valla yalan söyleyemem herşeyimi akşamdan hazırlıyorum akşam yapıp kavanoza koyup dolaba koyuyorum gün içinde yarım saat önce çıkartıp benmari usulu ısıtıp veriyorum 9 aylık oldu kızım bi sıkıntı yaşamadım bir günden fazlada kalabilir ama ben hiç ikinci güne bırakmadım o konuda bişey diyemem arttığı kavonaza koy sıcakkene ılıyınca at dolaba

Teşekkür ederim. İşe döneceğim annem bakacak bebeğime. Malum iş yoğunluğu ile her gün yapamayabilirim. Elimizin altında hazır olursa annem de rahat eder diye düşünmüştüm. En iyisi doktorumuza sorayım ben bunu, bilgi alınca buraya da yazarım

Bildigim kadarıyla ayni gun icinde yapilip tuketilmesi gerekiyor. Bekleme sureci uzadıkça besin degerleri düşüyor ve yeterli vitamini alamiyormus çocuk. Yine de pazar günü doktorumuzun ek gida workshop u var, sizin icin soracağım.

Ah çok teşeklür ederim çok naziksiniz sizden haber bekliyor olacağım :folded_hands::four_leaf_clover: