Birkaç gün önce ek gıdaya yavaştan geçtik şuan çok yemediği ve alışmadığı için bi püre yapıp 2 3 gün aynı püreden günde sadece 1 öğün yediriyorum bu şekilde ilerleyip kademeli mi artırmalıyım yoksa günde 2 öğün bir meyve bir sebze püresi mi yedirmeliyim?
Biz de yeni başladık bugün 6. Günümüz. Ben her güne bi sebze olarak ilerliyorum tek öğün. Alerji riski yüksek besinleri 2-3 gün yedirmeyi planlıyorum yoğurt gibi. Önce sebzeleri tattırıp sonrasında meyvelere geçeceğim çünkü meyveler tatlı olduğu için sonrasında sebzeyi kabul etmeme durumu olabiliyomuş
Bende o yüzden öyle yapıyorum da acaba tek öğün az mı geliyor diye endişelendim Yorumunuzdan sonra içim rahatladı teşekkürler ![]()
Az degil canim biz havuc brocoli ile basladik yavas yavas sonra muz findik ezmesi yumurta vs.
Teşekkür ederim abla yorum için
Benim de bu konuda kafam karisiyordu umur ozdol’un videolarını izledim ek gidayla ilgili siz de bakın mutlaka soru işaretlerini gideren güzel bilgiler veriyor. Günde iki defa veriyorum ben 5 ayligiz yavaştan başlattim sabah akşam olarak videolarda ayrıntılı bahsediyor zaten önemli olan tadına bakması ![]()
![]()
Teşekkür ederimm bakacağım mutlaka ![]()