@ekimanneleri

Merhabalar nasıl gidiyor 4 ay aşılar yapildimi atak yasiyormusunuz

Daha arayan yok canım… valla kucak istiyoruz gazlıyız ağlıyoruz uykuya direnme var

Biz aşı olduk ama ilk gün ateşlendi
Bide meme reddi ile savaş veriyorum hiç almıyor

Valla benimki bağırıyor çağırıyor kaldırın diyor asi olarak ateşi çıktı ertesi gün eskisi gjbi oldu

Aynı durum bizdede var uykuya direniyor gezmek istiyor en çok sevdiği yer mutfak saatlerce durabilir​:smile:

Dönmeye başladı mı kızım çok hareketli yalnız bırakmayın sakın dedi

En azından durduğu yer var bizimkide koridoru seviyor kucakta gezcen :joy:

Yaaa inşallah bizdede olmaz ilkinde olmamisti

Yok sürükleniyor ama dönmedi.ya o kadar uğraşıyorum da

Gaz olayı bitti mi sizlerde kızlar

Kendi işini kendi halletsede o sorun bende de var

Yarından sonra 4 ay aşılarını olacağız. Oğlumun henüz dönmeye niyeti yok gibi :blush:Sonra da sünnet için randevu alacağız. Kucakta gezmek istiyor. Havalar soğuk dışarı pek çıkamıyoruz. O yüzden bol bol pencereden dışarıyı izliyor evin içinde geziyoruz. Oyuncaklarıyla daha uzun süre oyalanmaya başladı. Yüz üstü yatma süremiz biraz daha uzadı :hugs:

4 ay aşımızı olduk meme reddi oldu dönüyor kucak istiyor dişleriniz sertleşmeye basladı

Benimkinde dönme yok oyuncakları belirgin şekilde tutmuyor sizde de aynı mı

Ya atarken çok ağlıyor bizdede canı yanıyor belli yavrumun

Valla çok doğru

Yan dönüyor bizimde tam elleri kavramasada tutmaya çalışıyor

Aşımızı olduk hiç ateş falan olmadı şükür aşıdan 1. Hafta öncesinde de sünnet olduk ilk 2 gün her çişini yaptığında 3. Gün nadir bir şekilde ağladı sonrasında geçti. Eller sürekli ağızda mızırdanıyor uyku problemimiz var sürekli sallanarak pış pış yaparak uyumak istiyor dalasıya 3 4 hatta 5 kere yanına gidip bunu yapıyorum. Oyuncaklara ilgisi çoğaldı tutuyor dokunmaya çalışıyor dönme de kendini yan çevirip gayret ediyor ama tam beceremiyor :blush::blush:

Oyuncak uzattigimda iki eliyle tutup kavramaya çalışıyor

Dişimiz çıktı :hugs::grinning_face_with_smiling_eyes: