Elbise sorunu

Kizlar 10 aylık kızım var. Yazin elbise giydirmek istoyorum ama kulotlu corap giydirmiyorum cok sicak. Sadece zibin ile olur mu altina sort giydirmek gerekir mi siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Ben bezinin üstüne kilot ya da bokser giydiriyorum daha küçükler ama bezin ortada olması hoş olmuyor bence daha derli toplu oluyor bokserla

Bol bir şort giydirebilirsiniz ama dar olmamalı bence. Zaten bez yeterince sıkıyor bebeleri.

Bende geçen iki üç tane boxer aldım kızıma evde giydirim diye bugün üstündeydi elbiseyi girdim valla öyle güzel oldu hem kilot gibi kısa değil hemde totosunu rahat saklıyor tavsiye ederim kısa ds olmuyo dizlerinin hemen üstünde elbisyle aynı renk tutarsanız daha hoş olur hemde

Tabi ki olur​:blush: cok seker oluyorlar kiz cocuklari öyle. Oğlum oldugu icin cok heves ediyorum oyle cicili bicili kiz cocugu giydirmeye. Giydiklerinde de bayila bayila bakıyorum​:white_flower:

Valla ben de giydiriyorum elbise 9ay19 günlük , elbiseni zibinun üstüne giydiriyorum dizlik aldım emeklerken çıplak dizleri aciyor diye rahatız şortlu tulumlarla falan iyi oluyor tavsiye ederiz ve kilotlu çorap giydirme bence de zaten çok sıcak pişmesin yavrucak cıbıl cıbıl görüp yemeden durulmuyor gerçi ama olsun arada öpücük minik ısırık bide yalama yapıyoruz :sweat_smile::rofl:

Ben de boxer giydiriyorum bezi görünmesin diye.