Kızlar merhaba bu ay içinde korunmasız ilişkiden sonra mecbur ella içmek zorunda kaldım normalde adetlerim düzenlidir 26-27 gün arasında olurum ama şuan 1-2 gün gecikti korkuyorum ella adet geciktirir mi acaba başına gelen varmı
İki kez okudum elle adet geciktirme de mi oluyor diyorum daha
doğum kontrol hapları geciktirir diye biliyorum
Evet geciktirir tabi bi kaç yerden araştırdım orada aynı diyorda buraya da sormak istedim
Evet geciktiriyor maalesef bende kullanmıştım. 4 5 gün gecikmişti
Yaaa gerçekten mi biraz rahatladım ya çok korkuyorum ya inşallah onun etkisidir ![]()
İlk defa duydum bu hapı cnm ilişkiden sonramı kullanılıyor sadece günlük degilmi normalde doğum.kontrol hapları zaten geciktirme yapa.buda muhtemelen yapmıştır
Kafa karıştırmak için yazmıyorum bilmediğimden yazıyorum. Doğum kontrol hapları ilişkiden önce ve düzenli her gün kullanılmıyor mu![]()
15 gün kadar geciktirmişti daha önce fakat Ella kullandığı halde hamile kalan bir arkadaşım var kızı şu an 8 yaşında ![]()
Ay sizin dediğniz ertesi gün hapıymış şimdi aydınlandım
Ertesi gün hapından bahsediyorum 72 saat içinde alınması lazım
Vakti geçtikten sonra içmiştir muhtemelen çünkü koruyuculuğu çok yüksek ben aslımda riskli günlerde de değildim yinede içtim hamile değilimdir diye düşünüyorum ama yinede korkuyorum ya hala olmadım bakalım nasip
Evet evet tek seferlik