Emeklemeyi öğrenince bu kadar mı zor olur UYUMUYOR GECELERİ !?

Emeklemeyi öğrendi gece 1 saat 1 buçuk saat uyutamıyoruz asla ? Aynı zamanda 3 uykudan 2ye düşmeye çalışıyoruz hangisi sorun . Emeklemeyi öğrenmesine alışması kaç gün sürer ki çok yıprandım artık

Ya kıyamam yeni öğrenince hevesleniyordur uyumayıp sürekli emeklemek istiyordur çok tatliş :joy: Bende emeklesin diye sabırsızlıkla bekliyorum başıma gelmeyince sevimli geldi :joy: onada doyar heralde zamanla kolaylıklar dilerim

Emekleme bitiyor hemen arkasindan baska bir sey öğreniyor ve bu kez de onun icin uyumuyor. Bebegim 10 aylik olmak uzere, 8.5 aylikken emeklemeye ve kendi kendine tutunarak ayakta durmaya basladi, o gunler uyku düzenimiz bi bozuldu hala ayni. El sallamayi, el çırpmayi ve gel pisi pisi yapmayi ogrendi arka arkaya. Uyurken surekli heyecanli, ogrendiklerini tekrar etmek ayaga kalkmak istiyor, ozellikle gece uykusuna gecerken cok zorlaniyoruz. Bir de geceleri uyandiginda uykuya donmesi kolaydi ama bu yeni yetenekler ortaya ciktikca o da zorlasti. Bizi de en cok yoran bu oluyor acikcasi. Ozellikle sabaha karsi 4-5 gibi uyandiginda 1 - 1,5 saat uyumuyor genelde.

Evet maalesef, dusununce her zaman yeni seyler ogrenecekler herhalde hic bitmeyecek bu durum diyorum kendi kendime :frowning:

Gece 2-3 defa uyanıp emer, sabah 6-7 gibi de uyandiginda ilk emziririm sonra direkt kahvaltısını hazirlarim 8 gibi kahvaltisini yapar. Sabah uykusundan uyandigi zaman, genellikle 10-11 civari, tekrar emziririm bi daha ve biz kahvalti yaparken tekrar sabah hazırladığım kahvaltiliklarindan kalanlardan ona da veririm biraz atistirir. Öğlen 1-2 kere ara ogun veririm ve 2 saatte bir emzirmeye devam ederim, 4-5 gibi de ikinci ana ogununu veririm, uyumadan once de son kez emziririm.

Vermesem belki bizimki de 3-4 saat falan aramaz ama ben yine de dikkat ediyorum sonra geceleri acikip daha fazla uyanabilir diye, verince de hic hayir demiyor masallah memeye duskun en basindan beri. Ben sabahlari emzirdikten hemen sonra kahvaltisini hazirlayip veriyorum anca bi yarim saat 45 dk falan geçiyor ustunden ama guzel yiyor. Aksam ogununden yine 1 saat once falan emziriyorum. Sutunuz yetiyordur bence, zaten artik ek gidaya oncelik verecegimiz donem de yaklasiyor yavas yavas.

Aynen oyle masallah buyuyuverdiler hemencecik :slight_smile:

10 gunden fazla surmustu sanırım

Bizim hala günasiri 5te uyanir :frowning: