Kızlar bebeklerin emziği ne zaman değişmeli yani büyük boyuta ne zaman geçilme biz 5 aylığız hala küçük damaklı emzik kullanıyoruz geçende bimde gelmişti aldım büyük kızım damaklı emziklerin hepsini tutuyor fakat çok büyük geldi gözüme sabah görsel de eklerim ama. 6 ayından sonra mı büyüğüne geçilmeli
Biz 6 aylık olduk ben öyle geçtim 6-18 kullanıyorum
6-18 aylık emzik alıp 6 aylıkken geçebilirsin.
Keşke benimde böyle dertlerim olsaydı ![]()
tutmadı tutturamadim bı turlu abileride tutmamisti çok hevesleniyorum emzik emen bebeklere ama almiyo![]()
![]()
Öyle mi ya bana çok büyük geldi vallaha. Üzerinde de yazmıyordu sanırım hangi ay olduğu da
Yaaa her bebek farklı tabi bizimki doğdu 2. Gün verdik aldı hemen oda marka falan da değil sıradan bir emzik kullanıyorum
Bence insanın gözüne büyük geliyor
çünkü 4-5 aylıkken kullandığımız emzikleri yenidoğanken o minicik ağızlarına veriyorduk yine. Böyle büyük emzik de 6 aylık çocuğa verilebilir diye düşünüyorum.
Gerçi küçük emziklerin üzerinde 0-6 ay ibaresi var, 6 ayin sonuna kadar kullanılabiliyor.
Kaç aydır kullanıyorsunuz bilmiyorum ama numara haricinde aylık olarak değişmesi gerekiyor o emziklerin, hijyenik değil bakteri topluyor.
Aynen dediğiniz gibi bide çok çabuk tahriş oluyor bu 2 aydır ağzında ne yalan söyleyim değiştirmedim
Aynen sanırım öyle. Neyse 6 aylık olduktan sonra artık geçelim büyüğe
Hemen emzik verirsen memeyi reddeder dediler ben 1 aylık olmasını bekledim oda tutmadi
Yok ben verdim çok şükür meme reddi olmadı
Gözümü korkuttular işte ne biliyim önce vermezsem almayacagini
Ay emziksiz nasıl sakinleştiriyorsunuz ben şuan alıştım emziğe ya diyom tutmasaydı kriz anında napardım tam bir susturucu ![]()
Hoplata ziplata şarkılar türküler piş piş ler bı amuda kalkarak emzirmedigim kalıyor bazen cooookkkk istiyorum keşke tutsaydi en azından bazı yerlerde verirdim ağzına oyalanirdi her yerde emziremiyorum çünkü …ne zaman versem ögürüyo emziği iki üçten sonra kusuyo ![]()
![]()
Yaaa Allah kolaylık versin ya emzik olayı cidden çok iyi bişey dediğiniz gibi ben dışarda mesela sürekli ağzında bazen bakıyorum emziği çeke çeke uyumuş dışarda hemde ağlamıyor emziği olunca. Şuan cesaret edip başka emziğe geçemiyorum ya tutmazsa diye alıştı kendi emziğine ya büyüğünden tutmasa diye korkuyorum valla![]()
Şekli aynı olandan alıp degisikli verirseniz gün içinde belki farketmeden alisir