Emzik veremiyorum

Kızlar 50 günlüğüz doğunca 7 gün yoğun bakımda yattı o yüzden doğar doğmaz emziğe alıştıramadım. 40 gündür uğraşıyorum en fazla 30 saniye tutuyo ağzında. Bebeğim kolik o yüzden emerse cok rahatlıcam ama almıyor. Her seyi denedim sütüme değdirdim ucunu elimle ağzında tutuyorum ama yok… var mı böyle olan başka neler yapabilirim

Farkli emzik dene canim bide suan vermeye calistigin nasil damaklimi oyleyse digerinden ver iyi bi emzikse ucuz bi emzik al ver genelde emzik tutmayan bebeklere bakkal emzigi ver derler yani ucuz emzik tutar benim kizimda 28 gunluk uykuya dalicagi zaman yada acikinca mama hazirlayana kadar tutuyo diger turlu istmiyo pek atiyo oguruyo

Damaklı emzik evet civilden almıştım ya öyle ultrs lüks bi emzik degil başka emziktr denedim almıyor :cry:

Ozaman almiycak heralde canim ya anne memesine benzeyen emzikler var damakli olmayan bide ondan dene

1 Beğeni

Onlarda diş.yapısını bozuyormuş :joy: mecbur çekicem ya :melting_face:

Ben ilk kizimda damakli kullandim suan 10 yasinda dis yapisu ve cenede bozukluk var malesef 13 yasinda tel takilicak hepsi bozuyo yani