Emziren anneler mamayı bebeğinize ne şekilde veriyorsunuz?

Merhaba kızlar , bebeğim 40günlük oldu, bebeğime hem mama veriyorum hemde anne sütü emiyor
Mamayı şırıngayla veriyorum süt kaşığını kullanamıyorum tam kavrayamıyor her neyse
Meme reddi yapmayan biberon kullanan var mı? Philips aventin yavaş akışlı biberonu var ama cesaret edemedim emmeyi bırakır diye. Sizler hem mama hem de emziren anneler mamayı ne şekilde veriyorsunuz acaba

Ben doğduğum günden beri hem mama veriyorum hem anne sütü meme reddi yaşamadık chicco kullanıyorum biberon yavaş akış ucu zaten meme gibi memnunum

1 Beğeni

Ben philips avent yenidoğan anti kolik biberonla veriyorum. Doktorumuza da sormuştuk, meme reddi yaşamadık.

1 Beğeni

Lansinoh kullanıyorum ben küçük kızımada kullanmıştım meme reddi olmadı çok şükür. Ama bu benlede alakalı olabilir mamayı çok zor durumda kalmadan vermiyordum hep anne sütüne ağırlık verdim. Şuan 6 ayı doldurmak üzere hala günde bi kere gece yatmadan önce veriyorum mamayı.

1 Beğeni

Ben de doğduğundan beri biberon verdim meme reddi olmadı. Biberon da bimden almıştım eski tip klasik biberon wee marka.

1 Beğeni