arkadaşlar bebeğim uykusundan uyandırıp emzirmek mantıklı mı ? yani 4 saat uyuyor kesintisiz bazen. 48 günlük. 4 5 saat çok değil mi . yeni anneyim o yüzden soruyorum
Benim oğlumun sarılığı vardı diye 30 dk aralıklarla uyandırıp emziriyordum o geçtikten sonra uyandırmadım,doktorumuzda uyandırmam lazım olduğunu söyledi.Bence sizde uyandırmayın,zaten acıkınca uyanır
Bebegınız Yenıdogansa 2 saatte 1 uyandırıp emzırmenız lazım daha sonra aralıklar uzayacak
Benimde 40ından sonra uzun uyumaya başladı ellemedim
Yeni doğanlarda 2 saatte bir emzirilmeli daha sonrasında kendini biraz toplayıp ortama alıştıktan sonda kırkı vs çıktıktan sonra uyandırmayabilirsin ben ilk başta sarılık oldu diye yarım saatte bir emziriyordum sarılık azalmaya başladıkça bir saatte bir emzirmeye başladım daha sonra 2 saatte hatta bazen 3 saatte bir emmeye başladı en doğrusu 2 saatte bir tabiki ben böyle düzenli emzirince alışkanlık edip kendi 2 saatte bir acikip uyanmaya başladı böylece düzenli aralıklarla emme serüveni bizim için başlamış oldu tabi büyük abdestini yapınca veyahut normalde de 2 saati bekleden acıksbilir her acıktığında saati beklemeden vermek gerekir daha sonrasında ise ne zaman uyanırsa o zaman emebilir uyandırmaya gerek yok
Bebegin şekeri düştüğü için iki yada uc saat uyusun 5 saat cok oluyo bnce cok uyuyunca uyandırın benimki iki bucuj aylik 3e gircz insallh 2. aydan bn karışmadm.ne kadar uyursa uyusun dedim kendisi de 2 saate bi kalkıyor 5 saat cok olur bnce uyandırın şekeri düşmesin
Uyandırmadan emziren bilirsin demişti dr