Kızlar doğumdan sonra 5. Aydayim hiç regl akıntı vs olmadı ama bugün kahverengi akıntım oldu çok az neden olabilir?
Adetiniz baslayabilir. Benim de öyle kahverengi çamur gibi bı akıntı olmuştu. Ertesi gün tam teşekküllü regl oldum.
Başlamadı cevremdekiler 40dan sonra olman lazım vs dediler ama 6. Aya giricem hala olmadim
Bende 4 ay oldu olmadım doktorum emzirdigim sürece 1 seneye kadar olmayabilecegimi söyledi bendende geçen gün kahverengi leke geldi olacagım sandım ama devamı gelmeid
İyi bari normal ise içim rahatladı. Birde her ay olmadığımız halde sancı gerginlik çekiyoruz
3 ay olacak doğum yapalı geçen ay 3 4 gün kahverengi lekelenmem geldi devamı gelir sanıyordum ama gelmedi galiba normal ya bir tanıdığım 1 sene regl olmamıştı emziriyordu da
Ay bnde emzırıyom ama 40 cıkınca 10 gun sonra oldum susn 3ay 10 gun oluyır dogum yapalı sımdıde reglıyım . Ve bnde adet duzensizligi vardı 3ayda anca oluyordum . Acaba duzene mj gırdı . Suana kadar 2 kere reglı oldum aralarında 24 gun oynuyor bnde mı bınanormalık var acaba