Emzırmeyen anneler

Selam kızlar emzırmeyen anneler bebeklerinizi 1 aylıkken kaç ml ve kaç saat arayla mama verdiniz

Bebekden bebeğe değişiyor o benim kızım iştahlıydı noemalde 2 saatte bir 90 cc veriyodum bakdım doymuyor aranıyor 120 yapmışdım o şekilde de yavaş yavaş arttırmışdım saatine göre bazen iki saatte bir aranıyordu ozaman 90 cc bazen duruyodu saat aralığı uzayınca 120 cc yapıyodum. Yavaş yavaş ne kadar yiyeceğini anlıyorsun

Ben şuanda iki saatte bir 60 cc veriyorum aranıyor baya fazla versem kusuyor nasıl yapıcam anlamadım

Sarılık vs bişey yoksa 2,5-3 saate çıkar aralıkları . Bebek yer ama fazlasini kusar . Çok kusuyorsa kolik olabilir gaz masajları yapabilirsin ben o dönem gerçek nane ve zeytinyağıyla ayak altına karnına günde 2 kere masaj ve egzersiz yapıyordum. Bunlar daolmayabilir şimdiki çocuklar çiseden nem kapıyor :rofl: laktoz intoleransi olabilir mama gaz yapıyor olabilir kolik olabilir … Deneme yanilmayala hep öğrenilecek şeyler. Başımiza gelmeden anlamıyoruz benim kızım rahattı şükür ama kuzenimin oğlu 4. Ay doldu hâlâ kusuyor hem kolik hem laktoz intoleransi var ar mamalar varmış kolikler için onu kullaniyor bide laktazm damla :face_with_peeking_eye::face_holding_back_tears: çocuğun yüzü gulemedi bi. Turşu diyorum gerçi ben ona

bebek belirliyor ne kadar ne sıklıkla yiyceğini bende mama perspektifininde yazana uymaya çalışıyordum 20 günlük dokdor kontrolünde kızmışdı bana aç bunu diye 60 cc veriyorum falan diyince her bebek farklıdır sen ne diye yazılan şeylere bakıyorsun demişdi. Kendi kendize oluşturacaksınız beslenmeyi. Çok verince kusuyorya bi öğün az verip diğer öğünde biraz fazla verebilirsiniz. Yada sürekli kusuyorsa kolik ve reflüden şüphelenebilir. En doğrusu siz yine bilirsiniz bebeğinizi en iyi siz tanıyosunuz güzelliklerle büyütün bebeğinizi