Canım esin için değil kendin için enerjini artırmaya bak. Enerjin cok yüksek olunca esinin gözü de seni görmeye sana daha farkli bakmaya başlar..Sen kendini geliştir. Aslinda istemeden de olsa bu mucize bebek sayfasında kendinigeliştiriyorsunda. Sohbet amaçlı açılan konudan tut bebek hakkında olan konulara kadar illaki bir seyler öğrenmiş olmalısın. Bir şeyler araştırmak öğrenmek de dişil enerjini artırır. Öğrendikçe kendini dahaa iyi hissedeceksin. Her gün makyaj yapmana gerek yok. .Sana bir tavsiye vereyim 10 basit madde yazayim 21 gün dene. Bak bir kendine şans ver kendin için dene en azindan ben cok agir depresyonlar atlatim birda bir kac kere ozel hayatimdan bahsetmiş olabilirim anlatamadığım da o kadar agir seyler var ki maalesef bazı şeyleri ölene denk saklamak gerekiyor. İnan oda cok zor. Bilip ama susmak kadar acı birsey yok ..insanın içini kemiriyor her seferinde çığlık atıp haykırmak istersin ama sesin kesilir. Ya dususn Allah’ın emanet ettiği bedeni her seferinde intihar eşiğine gelerek yok etmek istedim. Ne kadar günah birsey oysa o an sadece ölmek istiyorsun günahı fln düşünmüyorsun. O an yaşadığın duygusal çöküş depresyon sana düşündürütmuyir. Ya bir insan 3 öğün aglar mi ? Her gece ölmek icin Allaha yalvarır mi ? Ya ben olmek istiyordum ama mezarim bile olsun istemiyordum.Mezarimin başına gelip ağlasınlar istemiyordum. Cunku hic kimse bunu hak etmiyordu ….
Şimdi de kizim tek kalır o ne olur diye korkuyom ölmekten. Uzun yola çıkınca dua ederk gidiyorum ..
. Ben 3 yıldır hayatımı yaşıyorum. Son 2 yıldır enerjim cok artı. Diger 22 yılımı sildirmek bile istiyebilirm yani o kadar ağırdı bnm icin. ….
.Ah canım yazacak o kadar çok konu var ki …
Sana tavsiyem kendi dok. Kendin ol.
(Eline kağıt kalem al alt alta yaz dediklerimi madde madde)
her sabah olumlama yap kendine. Elinle timus bölgesine kucuk vuruşlar yaparak olumlama yap (orn:bugün gunum cok guzel geçiyor,bebegimle cok guzel vakit geçirdik, eşimle aramdaki bağ her gecen gun güçleniyor)
günün sonunda yatagina yatmadan gunluk tut . Ben küçük not defteri aldim ona gunluk tutuyom özet geç gününü sayfalarca yazmana gerek yok.
yuz temizleyici urunlerin varsa her gece. Yap. En basit al bir tane jel gece yatmadan önce temizle yuzunu kremini sür aynanın karşısında saclarini tara .bunu yapman 10 dk bile almıyor.
Kendini şımart. Saçlarına dokun bedenine dokun ne kadar guzel bir bedenin olduğunu söyle kendine . Ne kadar çekici bir bayan olduğunu söyle..
evlerini cok cok dağınık bırakma Mesla evlerin içi dagnik olunca benim içim daralır.
zikir çekebilirsin. Her ay 20 bin zikir vs. Boyle notlar alabilirsin.
iç çamaşırı da enerjini alır gergun değiştir hergun olmaz dersen 2 gunde bir değiştir. Koku cok etkili bence
Gece uykusuna gecince bebegin. Kendine vakit ayır. Kahve yap çay demle kitap oku 15 dk bile olsa iyi gelecektir.
meditasyon yapabilirsin.
hergun yapamayan da kendini geliştirmek için jir adım at haftanın 3 günü gelistirci videolar izleyebilirsin konusunu sen seç din ,kişisel gelişim, temizlik, yemek,siyaset vs .
Bir de unutmadan disari cikip birileriyle sohbet etmen komşunun olmasi seni mutlu edecektir.
Kisa ve öz bir sekilde bunları madde yapıp her gece yatmadan önce +atabilirsen motive olursun aylik plan yapmak seni motive edecektir. Dene canım hepsini ben uyguluyorum. Beni hayata döndüren alışkanlıklarımdan bir kaçı. Ben eril enerjiydim.simdi dişil enerjimin artığı hissedebiliyorum. Cok guzel bir bayan değilim ama doğal konuşmam ile cok dikkat çeken bir yönüm var . Ayyyy elim yoruldu yaaa inşallah değmiştir