Eril enerjin mi yuksek dişil enerjin mi?

Aslinda bunu her kadının bilmesi gereken bir şey . Bayan olduğumuz halde eril enerjisi daha baskın bayanlar vardır..

Eril enerjiden dişil enerjiye geçmek imkansız değildir. .Etrafınızda vardır illa hep dikkat çeken kadin veya erkek eril veya dişil enerjisi yüksek olduğu için her ortamda dikkat cekiliyorlar .Enerjisi yüksek insanlar her ortama kolay uyum sağlar. Dikkat cekci yönleri ile karşı taraf o kişiyle sohbet etmek ister. Bu sapıkça algılanmasin lütfen.

Eşlerinizin eril enerjisi artsın diye erkek arkadaşlarıile vakit geçirmeli

Kadinlar da tam tersi bayanlarla sohbet etmeli ve tuzlu su enerjiyi artıran birsey .konusma tarzı da çok önemli..Peki siz neler biliyorsunuz faydalı bilgiler biliyor musunuz?

Aslında güzel bir konu ben şöyle söyliyim evlenmeden önce hep kardeşlerimde söylerdi çok süslenmeyi severdim kendi kendime yapabldğm kadar ama tabi evin içinde bazen aslan kesilirdim bazen uysal bir kediye dönüşürdüm hep cilveli bir kadındım kızkardeşlerim hep derdi seni alan koca yaşadı diye tabiri caizse kaşım gözüm ayrı oynardı mutlu olmayı pozitif olmayı çok severdim hep te öyle olurdum canımı sıkan bir şey mi var Allah’a havale eder dua edrdm Allah da karşılığını en güzeliyle verir ama son bir senede çok değiştim sanırım yani neden bilmiyorum ama o kadar skntı yaşadım hâlâ da yaşıyorum ki eşimden dolayı bi kalpler ancak Allahı anmakla huzur bulur ayeti geliyor aklıma bide kızımla gecirdiğm güzel vakitler onun gülüşü bana iyi geliyor yani bi sene öncesine kadar dişil enerjim çok yüksekti ama gittikçe evde kaldkça. İçime kapandığımı hissediyorum zevk almıyorum o yüzden agresifleşiyorum çoğu zaman mutlu olmaama fırsat verilmiyor o yüzden herlade eşimle rolleri değiştik onun dişl enerjisi benm eril enerjim yükseldi herlade

Dişil enerjim tabiki. Konuşma tarzı çok etkili ama bir de beden dili derim. Jest ve mimikler. Zarif el hareketleri. Bir işi yaparken haldır huldur yapmamak. Bir incelik katmak gerek işleme yapar gibi. El kol hareketlerini kaba tutmamak velhasıl. El kol şakaları da dişil enerjiye yakışmıyor. Daha çok küçük tatlı gülüşmeler, tebessümler. Aşırı atılan kahkahalar herkesi itiyor isterse dünya güzeli ol tiksinç… Kırmızı, turuncu renkleri enerjimi yükseltir her zaman. Takı olarak da boyundaki kolyenin konumu ve yine rengi diyebilirim. Altının enerjimi yükselttiği gerçeği var bir de onu başa yazalım şıkır şıkır :smiling_face: bu aralar bir de halhal alasım var yeniden gençliğimde takardım çok severdim :smiling_face_with_three_hearts:

Bebekten sonra ne eril, ne de dişil enerjim kaldı :joy:Halbuki tek başına enerjiye bile razıydım ama o da kalmadı :smiling_face_with_tear:

Teh ya o zaman bol bol dua ediyorum sana enerjin artsın..:two_hearts::blossom:

Canım esin için değil kendin için enerjini artırmaya bak. Enerjin cok yüksek olunca esinin gözü de seni görmeye sana daha farkli bakmaya başlar..Sen kendini geliştir. Aslinda istemeden de olsa bu mucize bebek sayfasında kendinigeliştiriyorsunda. Sohbet amaçlı açılan konudan tut bebek hakkında olan konulara kadar illaki bir seyler öğrenmiş olmalısın. Bir şeyler araştırmak öğrenmek de dişil enerjini artırır. Öğrendikçe kendini dahaa iyi hissedeceksin. Her gün makyaj yapmana gerek yok. .Sana bir tavsiye vereyim 10 basit madde yazayim 21 gün dene. Bak bir kendine şans ver kendin için dene en azindan ben cok agir depresyonlar atlatim birda bir kac kere ozel hayatimdan bahsetmiş olabilirim anlatamadığım da o kadar agir seyler var ki maalesef bazı şeyleri ölene denk saklamak gerekiyor. İnan oda cok zor. Bilip ama susmak kadar acı birsey yok ..insanın içini kemiriyor her seferinde çığlık atıp haykırmak istersin ama sesin kesilir. Ya dususn Allah’ın emanet ettiği bedeni her seferinde intihar eşiğine gelerek yok etmek istedim. Ne kadar günah birsey oysa o an sadece ölmek istiyorsun günahı fln düşünmüyorsun. O an yaşadığın duygusal çöküş depresyon sana düşündürütmuyir. Ya bir insan 3 öğün aglar mi ? Her gece ölmek icin Allaha yalvarır mi ? Ya ben olmek istiyordum ama mezarim bile olsun istemiyordum.Mezarimin başına gelip ağlasınlar istemiyordum. Cunku hic kimse bunu hak etmiyordu ….

Şimdi de kizim tek kalır o ne olur diye korkuyom ölmekten. Uzun yola çıkınca dua ederk gidiyorum ..

. Ben 3 yıldır hayatımı yaşıyorum. Son 2 yıldır enerjim cok artı. Diger 22 yılımı sildirmek bile istiyebilirm yani o kadar ağırdı bnm icin. ….

.Ah canım yazacak o kadar çok konu var ki …:smiling_face_with_tear:

Sana tavsiyem kendi dok. Kendin ol.

(Eline kağıt kalem al alt alta yaz dediklerimi madde madde)

:heart:her sabah olumlama yap kendine. Elinle timus bölgesine kucuk vuruşlar yaparak olumlama yap (orn:bugün gunum cok guzel geçiyor,bebegimle cok guzel vakit geçirdik, eşimle aramdaki bağ her gecen gun güçleniyor)

:heart:günün sonunda yatagina yatmadan gunluk tut . Ben küçük not defteri aldim ona gunluk tutuyom özet geç gününü sayfalarca yazmana gerek yok.

:heart:yuz temizleyici urunlerin varsa her gece. Yap. En basit al bir tane jel gece yatmadan önce temizle yuzunu kremini sür aynanın karşısında saclarini tara .bunu yapman 10 dk bile almıyor.

:heart:Kendini şımart. Saçlarına dokun bedenine dokun ne kadar guzel bir bedenin olduğunu söyle kendine . Ne kadar çekici bir bayan olduğunu söyle..

:heart:evlerini cok cok dağınık bırakma Mesla evlerin içi dagnik olunca benim içim daralır.

:heart:zikir çekebilirsin. Her ay 20 bin zikir vs. Boyle notlar alabilirsin.

:heart:iç çamaşırı da enerjini alır gergun değiştir hergun olmaz dersen 2 gunde bir değiştir. Koku cok etkili bence

:heart:Gece uykusuna gecince bebegin. Kendine vakit ayır. Kahve yap çay demle kitap oku 15 dk bile olsa iyi gelecektir.

:heart:meditasyon yapabilirsin.

:heart:hergun yapamayan da kendini geliştirmek için jir adım at haftanın 3 günü gelistirci videolar izleyebilirsin konusunu sen seç din ,kişisel gelişim, temizlik, yemek,siyaset vs .

Bir de unutmadan disari cikip birileriyle sohbet etmen komşunun olmasi seni mutlu edecektir.

Kisa ve öz bir sekilde bunları madde yapıp her gece yatmadan önce +atabilirsen motive olursun aylik plan yapmak seni motive edecektir. Dene canım hepsini ben uyguluyorum. Beni hayata döndüren alışkanlıklarımdan bir kaçı. Ben eril enerjiydim.simdi dişil enerjimin artığı hissedebiliyorum. Cok guzel bir bayan değilim ama doğal konuşmam ile cok dikkat çeken bir yönüm var . Ayyyy elim yoruldu yaaa inşallah değmiştir :blossom:

Dediklerin cok doğru canım harikasin​:blush:

Turuncu renk cok disil ve makyajdan şeftali tonları cok disil .bunlari da ekleyim :blossom:

Bayağı zahmet edip yazmşsn teşekkür ederim​:face_blowing_a_kiss::two_hearts: ne güzel maşallah seni hayata döndüren bir eşe sahip olmuşsun Allah aranızdaki sevgiyi saygıyı sadakati hep arttırsın inşallah dşün sen diyorsun ya mesela son üç yıldır çok iyim ondan önce ki 22 yılımı yok etmek istiyorum gibisinden yani evlilik maşallah maşallah sana iyi gelmiş bnde tam tersi ben ise evlenmeden önce ki hayatımı arıyorum mumla hiçbir zaman babam bir dediğimi iki etmezdi bazen kardeşlerim yüzünden babamla tartışordık istisnasız her tartışmsnın sonunda babam gelip bnm gönlümü almaya calışır canım mı sıkkın hastamıyım hmn gider bnm en sevdiğim şeyleri alır çikolata vs alır beni mutlu etsin normal de durumu pek iyi değil ama köye gidince bile sütüm artsın diye anneme söylemiş kaç çeşit kuruyemiş vs almştı böyle düşünceli bir adam dı babam ama eşim de tam tersini yaşıyorum bişeye mi kırıldım asla gönlümü almak için en ufak bir çaba bile göstermez ben bişey mi seviyorum asla ben bunu seviyorum diye bir gün kapıdan onu alıp gelmedi ilgi alaka sıfır evet kendm için kızım için enerjimi hep yüksek tutmaya calışıtorum ama bazen tökezliyorum yazdığın maddelerin bir çoğunu yapıyorum ama düzenli değil maalesef yine de dediklerini yapacam şimdi sabah namazını kılmaya gidecem kızım uyandı onu uyuttum tekrardan bi baktım eşim gitmiş diğer odada uyuyor çoğu zaman böyle yapıyor gecenin bir vaktine kadar bnle uyuyor daha sonra gidip başka oda da uyuyor inanmaSın ama bnmle olmadığı her dk daha çok huzur veriyor hiç böyle olmak istemez dm ama beni bu duruma o getirdi

Ben okurken yoruldum elerın dert gormesın bıde çokta guzel bır bayan olduğuna eminim neden her defasında guzel degılım dersın anlamam senı kalbın bu kadar güzelse bu kalpteki guzellık ılakı yuze vurur

Sen ALLAH için ALLAH ın rızası ıcın ne vazifen varsa eşine karşı yap bu senın için bir Cihad olur senın karın belkı İNŞALLAH boyke bir eşten dolayı dunyan hüsran ahıretın de sevinç olur senın imtihanın beliki bu dünyada eşin olmuş o yuzden sabır et dua et herseyı ALLAH rızası ıcın yap kullar nankördür gormez ama elhamdülillah Rabbımız herseyı bılır zerre şaşmaz oyle düşün hep mutlu ol bide senden ricam bunu senın için soyluyorum onu şikayet etme kimseye deme deyınce duzelıyormu hayır zaten sana zehir edıyor herseyı bıde sen onu şikayet edince onun hakına gırıyorsun ustune o kadar zorluk bıde onun hakkı hıc cekılmez o yuzdeen onu ALLAH a teslim et yanlış anlama beddua etmiyorum ALLAH yasla anlamında dıorum belkı de sen anlatınca o bozuluyor bıde anlatma sabır et ve ALLAH a sızın duzelırsw zaten senın karın duzelmezse onun zararı genede senın karın kısaca sen ıkı sekılde karda oluyorsun.Hiç kendını üzme kızın var elhamdülillah bıde bol bol dua et seni gören senı sevem seni duyan bir Rabbım var supesızkı o herseyı goruyor mutlu ol o yaptıklarıyla pişman olacak o bu dünyada yada ahirete elhamdülillah senın pişman olacak bişiyin yok tek sey onu şikayet etme herkese deme bilirsinki eşler arasındaki şeyler eşler arasında kalmalı düzelmesi ıcın aıle buyuklerıne dıyebılırsın fakat oyle herkese dersen bu onun hakına gırmış olursun buda senden hak talep eder ALLAH muhafaza bu sefer haklının haksız konuma düşme senın ıcın dıorum umarım beni yanlış anlamazsınız

Yok estağfurullah elbette yanlış anlamadım dediklerinzde çok doğru bende aynen öyke düşünüyorum genel olarak skntılarımı kimseye anlatamıyorum ardaa bi kardeşmle paylaşıyprum ama herşeyi değil elbette bide buraya anlatıyorum çoğu zaman onun dşnda ztn kimsye anlatamam biz unuturuz akrabalar unutmaz yaşanılanları anlatılanları vs bende dediğinz gibi sadece önce Allah için daha sonra da kızım için yapıyorum herşeyi sabrediyorum mecbur elimden başka bir şey gelmiyor yoksa şikayet faln etmiyorum kimseye de artık saldım bnde ne hali varsa görsün

Aynen öyle ALLAH guzel gonlunuze gore versın herseyı İNŞALLAH

Anlıyorum canım seni. .

İlgisizlik degersizlik hissi çok kötü..illa aldatma olması gerekmiyor.Ayni seyleri yakın arkadaşım da yaşadı. İlgi sığır aynı yatakta bile yatmiyordular eve gelip karnını doyurup köşesine çekiliyor yada disari gidiyor diyordu ..Simdi boşanmak için dava açılmış. Hayirlis mi derim .yuva koly kurulmuyor ama yıllarca o admal yasiycaksin değiştiremiyorsan kendini gelistirip boşanip güzel bir hayat kurabilirsiniz.

Yazdığım maddeleri yarım yamalak değil hergun aksatmadan uygulamanın gerekiyor ..O zaman etkisi çok olur ..

Aslinda bunu düzeltebilirsin canim bende cok erildim. Hatta babamin. Gömleklerini giyerdim.hep .. Cok da odundum da simdi disil nenerjim artıyor.

Ay canim benim doğal makyaj yapsan yeter . Kendini alistirinca o kadar iyi oluyor ki sende motive oluyorsun. .Sana önerim tuzlu su yap mesla negatif enerjiyi üzerinden alır. Evi silerken sirkeli su ile sil ..Bir enerji gelir ..şeftali tonları cok etkili turuncu der susarım. Bende yok ama altın da enerjiyi artırıyor.:joy:olumlama yap . Esine karşı istekli olduğunu belli etsen yeter. İstekli kadınlardan tüm evli erkekler korkar .:see_no_evil_monkey::hear_no_evil_monkey:çok kapali ve cok açık olma ikiside enerjiyi düşürür ..meslaa tesettürlü isen evde kapali gezme .gibi gibi ..arada kocana iltifat et ise yarar :shushing_face:

Ay habis cok yaşa emi valla ben ne olduğumu bilmiyorum çalışan anneler hangi kategoriye giriyor acaba daha yeni uyudu minik yerine göreyim benim karekter biraz sıkıntılı herkes iyice ben iyim yani aileyi esi dostu savaşı gündemi herseyi dert ederim öyle bosveren bir yapım yok suratsz degilim ama çok cici de olamıyorum ortası ikizler burcu işte değişken ama ben bu özelliğimi seviyorum

Hhahhaha deli kız ya :see_no_evil_monkey::joy:

İlk baş oyle olması normal ilkler çok tuaf olur. Ben ozel günlerde esim ise gitmese süslenir puslenir bir hediye alır sonrada sarki güzel ymk genelde çay türü yaparim . guzel bir gece gecer simdi cocuk olunca hiç denemeye fırsat olmadi​:joy:

Biliyon mu ben supriz yapcagim zaman hep yakalanirim​:see_no_evil_monkey::joy:Hepsini de eşim bilir . Mesla ymk fln yapacagim zaman erken eve gelmeyen adam erken gelir o gun​:joy:

Aslinda çalışan anneler daha bakımlı olur diye biliyorum ..Ne de olsa bir ortama giriyor ..İster istemez bakımlı olacaksın yani . Pijama ile işe gidecek halin yok​:joy::see_no_evil_monkey:ayrıca abartılı makyaj enerjini alır. Mesala kıpkırmızı ruj oz güvenli kadınlar kullanır ama bunu her zaman kullanırsan enerjini alır. Sadece dikkat çeken olursun .Enerji farkili birsey bence . Sey gibi dusun çok acik giyen kizlar nasil erkekler tarafindan dikkat cekiyor. Bu enerji degil aslinda sadece sapikca dikkat cekiliyorlar. Kapali olup yani kafası kapali olup dar tayt giyen kızlarda da enerji vermiyor dikkat çekiyor sapıkça. Mesala çok şişman olup enerjisi çok küvvetli insanlar var ama cok çok guzel olup enerjisi dusuk olan var. Kendin için bir adım atarsan enerjin yükselir..Sana yasemin yağı öneririm ben ne zaman timus bolgeme sürsem enerjim artıyor ve cok guzel bir gün geçiriyorum. Esimede birsey oluyor el el tutusurken karsindan erkek gelince eliyle beni yanına cekiyor​:joy::joy::joy:yada bi erkek bana bakarsa sinirleniyor kafa salliyor​:joy::joy::joy:çok güzel olduğumdan değil işte….anlatabildim mi canim