Ertesi gün ilacı kullanan var mı

Kızlar geçen gün ilişkide bir kaza yaşandı 5-6 saat sonra tekrar ilişkiye girdik eşim nasılsa oldu diye tekrar yaptı aynı şeyi Pazar günüydü ve pazartesi akşam ertesi gün ilacı içtim yani hemen olacak bişey değil evet ama işte insan bı tedirgin oluyor. Ertesi gün ilacı kullanıp yinede hamile kalan oldu mu hiç ? Korkmalı mıyım sizce ,

Eczaciyim bu ilacı kullanıp da hamile kalan duymadım açıkçası çok yoğun hormon içeriyor ellla mi kullandınız? Endişe etmeyin bence sıkıntı olmaz inşallah

Hamile kalmazsınız erken de kullanmışsınız zaten sadece adet gecikmesi yapıyor okadar. Bende öyle oldu yani kullanan vs Ecz tekns. Olarak yazıyorum.

Evet Ella kullandım eşimde aslında eczacı teknisyeni oda bişey olmaz dedi ama o zaten istiyor pek güvenemedim ona açıkcası :grinning_face: o yüzden fikir almak istedim çok teşekkür ederim

Ay valla içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim 10 yıldır ilk oldu benimde bı korku sardı kızım da daha 15 aylık hem çok erken hemde ben istemiyorum çocuk :sad_but_relieved_face::face_with_peeking_eye: