Kızlar benimki 1 buçuk yaşında şimdiye dek bizim dolapa koyardık İzmir’e gelince oda yapariz diye idare ettik smdi hala eşim tm tm diyor alırız acele etme diyor dörtlü çekmece aldı sığmıyor sürekli kıyafeti ya yerde ya da çekmece üstünde dağınık oluyor söylüyorum kızıyor herşeyi istiyon diyor bişey de istediğim yok zaten almıyor zorlaniyorum..babsi arayınca maaş gününde atarım size para demeyi biliyor ama ![]()
diyor git benm dolabı boşalt kizinkileri koy dedi aynen o şekil yaptım onun esylarini bitane bez rafın içine koydum ben niye kafayı yiyorum dağınıklıktan yeter ya uff ![]()
hak etti ama foto atcam smdi görün daha eşyanın yarısını getirmedim onları da atcam içine ![]()
![]()
Merhaba sizi çok iyi anlıyorum dağınıklık olsun istemiyorsunuz düzeniniz vs olsun istiyorsunuz ama bence bundan dolayı eşinizle tartışmayın. İmkansızlıkdan değilde yerim olmadığı için kızıma oda yapmadım eşyaları konsolun üstünde selelerde durdu aylarca daha yeni 40 cm bir dolap alıp yerleştirdim sayılır siz dolap olmadan da düzen oluşturabilirsiniz eşinize bunun bir istek değil ihtiyaç olduğunu belirtin daha fazla irdelemeyin bence. Şuan bir oda takımı en basit 20 binden başlıyor eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz alıcam diyorsa alır diye düşünüyorsanız bekleyin. Ama sizin söylediklerinizi çok şey istiyorsun vs gibi size yansıtmasıda çok kalp kırıcı bunu ona belirtin belki anlar sizi
Mrb canm odanız yoksa tabiki ona göre kendinizi ayarlarsiniz ama bizim ev 3+1 çocuk odası var ve diğer oda maalesef ki saçma sapan boş ceyizlerim var nefret ediyorum fazla eşyadan o da ayrı ben zaten oda alma çocuğa dolap al yeterli diyorum çocuk 1 sene daha beşikte uyur diyorum sadece bir dolap burnumdan gtircek illa benm dolaplı boşalt dedi boşalttım o rafa koydum sizcede baktiginiz zaman hoş duruyor mu hayır eksiğimiz çok inan ki al diyorum tm tm diyor her zaman yaptığı şey olduğundan ben on kere söyleyince offfd yeter demesi sinir etti beni akşam telefonda onun dediğinden yaptım bana bu gelecek ay alayım demiyor ama babası arayınca maaş gününde atarım diyor ben 3 aydır söylüyorum yeter bitmiyor diyor amannn nediyim ki
Evet sürekli isteklerin bitmiyor demesi bu evi sadece ben kullanıyorum sanki yaaa bir ara boyle Pazar alışverişine giden parayı bile bana sen ne çok harciyon demişti bundan sonra alışveriş yapmicam sen al getir dediğim zaman haklısın demişti midesi boş kalacak sandı ![]()
ama napym ben aşırı düzen seviyorum ama o da evimde olmuyor maalesef
İşte erkekler bunu anlamıyorlar evde vakit geçirmedikleri için önemsemiyolar. Bizde yeni evliyken eşim bana karışıyordu çok fazla şuna ne gerek var buna ne gerek var diye bende ona burası benim özel alanım ve en mutlu olduğum şekilde kullanmak istiyorum demişdim daha ses etmedi ama ben size söylemek istediğim maddi açıdan eğer eşiniz sonra alırız diyorsa çok üstüne düşmeyin demek istedim. Açık açık söyleyin ailene de gönderebilirsin ama benim isteklerimw öncelik vermelisin diye
Haketmis
bazen gerçekten ellerinde olsada ev eşyası almayı sevmiyorlar eve bişey almayi sevmiyorlar benim eşimde öyle tava Alaçam diyorum parayı boşuna harciyosun diyor sanki ihtiyaç değilmiş gibi kendileri çok saçma şeylere dediğin gibi ailelerine vermeyi biliyorlar ama onların nereye verdikleri gozukmuyorki bizimkiler paket paket sigara günlük o gözüne hiç gozukmez kaynanam der o benim tek keyfim kimse laf edeemez ama biz eve bieey alsak laf oluyor
Çok iyi yapmışsın canm iyi söylemişsin eşine.. evet maddi açıdan ama öyle abartilcak değil alabilir keşke deseki cnm şu ay alalım olur mu böyle demiyor ama bişey yapmadım ki bnm. Dolabı boşalt dedi bende öyle yaptım sığmıyor valla çekmeceye
Allah’ım ![]()
tava ya da mi laf yapılırmış gelde delirme yaa bnmkide sigara içer günlük günlük gözüne gelmiyor bide hesaplıyor fazla tutmuyor ki diyor kendilerine gelince bişey olmaz ![]()
kaynananiz hakli napsinn
Canim eşin almıyorsa sen alabilirsin..Eşinden para iste market ihtiyacı şu ihtiyacı de bir köşeye koy. Paran birimince trendyol vs yerlerde uygun fiyata dolaplar var . Benim kızım 1 ay sonra 1 yasina girecek ben de çocuk odasını kiler gibi kulaniyorum. Kizima da trendyol dan oyuncak dolabi aldim elbiselerini ona koyuyorum . Sizde alabilirsiniz .
Bunun daha büyükleri de var . Bir de küçük gelen kıyafetleri ve kulanmadigi esylari ortadan kaldırırsanız daha cok alan olur ..
Böyle birsey de olabilir para biriktirip.
Haha valla ediyor tek değilsin yani o gün kızın resimlerini cikarttiracam dedim para istemedim kendi harcligimla ona bile şimdi sırasını para harcayacak yer ariyon dedi bende gizli cikarttiriyorum napim anı kalacak çocuklara ![]()
Çok mantıklı herşeyi söylemek gerekmiyor kendi harcligimizla alabiliriz bende öyle yapıyorum napim
Letgo’ya bakabilirsiniz bebek odası takımlari var çok iyi durumda çoğu.
Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? https://www.letgo.com/ad/1716953336
Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? https://www.letgo.com/ad/1681469557
Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? https://www.letgo.com/ad/1715455688
Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? https://www.letgo.com/ad/1717421087
İçine düzenleyicilerden alabilir daha çok kıyafet koyabilirsiniz.
Daha dogmadan ikea dan aldirdim ne gerek var felan filan dedi dogduktan sonra aliriz kabul etmedim basima gelecekleri biliyorum.cocuk dogacakda dolap alinacak yerlesecek oho tabi sonunda dedigime geldi cok rahat ettim.ustu komidin altini dolap olarak kullandim banyodan sonra felan giydirme alt degistirme cok kullanisli.
Evdekinler de ayni tepki bana sonra da alinca benden cok kullaniyolar nasil oluyorsa
Ay bu beyler geneli aynı ![]()
![]()
bizimkide öyle alırız alırız bigun herşeyi alcaz inşallah ama kendi ihtiyaçları olunca sorgusuz sualsiz ![]()
![]()
gözü kara olacan aldım bitti demeden bi halt edemiyoruz yaaaa
Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? https://www.letgo.com/ad/1716789211
Bunu da çok beğendim. İzmir’in neresindesiniz bilmiyorum ama 1000tl ye çok iyi alırsınız. Her şeyin yeni olmasına gerek yok bazen. Eşinize gösterseniz hemen tamam diyecektir eminim 1000 TL’ye bir şey bulamaz yoksa. Ben çok şey aldım letgo’dan çoğu sıfır kullanılmamış. Bakmadan görmeden almıyoruz tabiki. Ama çok memnunuz eşim de mutlu ben de
yoksa çok beklerdim ben de bazı şeyleri.
Bende oyle yapiyorum valla bebegim ilk doğduğunda esim 2 bin vermişti ustunede ben koydum 3 bin 1000 tane bez aldim 8 ay yetti. Bebebgilin cogu eşyasını ben öyle alıyorum şimdi eşim. Bana aylik para veriyor bende mutfak esyasi veya başka bir eksigimi alıyorum.
En iyisi cunki başka türlü alınmıyor ki eşimin iş yeri kapandığı için bnim harçlık kesildi 8aydir doyebilirim bu ay kızın parasını aldık başka işe girecek işine gir kartimizi ver diyorum
önümüzdeki ay büyük bir kavga kopabilir![]()
Hahahahahha Allahim ya ![]()
Bu dolap çok guzelmis ya oyuncak dolabı olmuyor maalesef bizde var küçücük ikincisini almayız çekmecesi sureklj düşüyor bide
Hım diger dolablara da bakabilirsin canim bazen indirme giriyor hem kapına kadar geliyor. Ben de kizim biraz buyusun diye ağırdan alıyorum. Yeni modeller çıkar daha güzelini alirz diye .