Ev ilaclatma

Kizlar merhaba 13 aylik bebegim var sabah ev ilaclancak evi sarı böcekler sardı halk adında kakalak diyolar bu yüzden evi ilaclatmak istedim heryerdeler 3 4 gün eve girmicez sonrasında detaylı bi temizlik yapicam ama yinede korkuyorum bebegime zarar vermez demi bu ilaçlama tarzı şeyler ilaclatmayjm desem bu seferde ev leş gibi böcek dolu

İlaçlamayı kim yapacak firma mı? Yapıldıktan sonra evi hergün havalandırın. Mutfakta açık birsey kalmasın herseyi dolaplara kaldırın. Birde ben olsaydım komsularıma haber verirdim. Cunku ilaclama sonrası komsulara sızan kokudan dolayı bir cocuk ölmüştü. Komsular bilsin ki herhangi bir mide bulantısı kusma durumunda acile basvursun. Zehirlenme de dogru tanı onemli.

Evi çok iyi havalandırman lazım 3-4 gun den ziyade belki 1 hafta çocuk o eve girmesin o süre içerisinde ev iyi bir şekilde havalansın kendınızde aynı şekilde. Açıkta kıyafet yiyecek battanıye tarzı şeyler bırakma. Ve komşulara söyle bilsinler ne olur ne olmaz

İlaçlama dışında önerebileceğiniz bisey varmi ben çok korkuyorum bu ilaçlama şeylerinden

Böcekte sıkıntı bunu en iyi bilene sormak lazım bocek neye gelıyor yanı? Nem,rutubetmi yada bahceden mi. Arkadasımın evını karıncalar basmıstı ne yaptılarsa gecmemıstı son çare tasınmıstı. İlaçlama boceklerden kurtulma için evet ıyı olur ama ev havalandıktan sonra zaten kış zamanı havalar soguk bır anda havalanır korkacak bırsey oldugunu sanmıyorum. Aıle hekımınıze veya saglık ocagındakı hemsıreyede bır sorun derım fıkır almak adına.

Merhaba, kokusuz ilaçlamalar yapılıyor artık. Bu sarı böcekler içinde kokusuz ilaç kullanıyor. Hamam böceklerine kokulu ağır ilaçlar kullanıyolar . Hani hastanekeri okulkarı biz otururken bile gelip böyle pıs oıa bişe sıkıyolar ya gelip hiçbir kokusu olmuyor. Yani artık eskisi gibi öyle ağır ilaçlamalar yapılmıyor. Önce firmayı arayın böceğin türünü sorun ve kullanacakları ilacı öğrenin. Kokusuzlardansa evi terketmenize bike gerek olmadığını söykeyecektir bilgi alın bakalım ne diyecekler. Belki o ağır kokulu ilaçlardan kullanmazlar . Kakalak böceği mi yoksa başka bir sarı böcek mi? Kakalak hamam böceğinin bir türü ç0nkü. Ve tehlikeli evet. Bulaştırabileceği hastalıkların başında mantar rahatsızlığı, alerjik reaksiyonlar, atrax, gıda zehirlenmesi, dizanteri, pnomoni, grip, verem ve astım gelir. Eğer istila ettilerse muhakkak bir an önce ilaçlansın

Kalorifer böcekleri - Alman hamam böcekleri, nispeten yüksek sıcaklık derecesine sahip nemli ortamları tercih eder. Bu böcekler çoğunlukla temizleyicidir ve çok çeşitli gıdalarla beslenirler. Özellikle nişastalar, tatlılar, gres ve et ürünlerinden hoşlanırlar. Çoğu yerde, çöp temel bir gıda kaynağıdır. Diğer türlerde olduğu gibi, Kalorifer böceği Alman hamamböceği de geceleri yiyecek, su ve çiftleştikleri için gün boyunca, çatlaklara, aralıklara ve sıcak ve nemli bir çevre sağlayan diğer karanlık alanlara gizlenirler. Nispeten geniş, düz gövdeleri, çatlaklara ve dar açıklıklara kolaylıkla girip çıkmalarını sağlar. Özellikle ağır bir nüfus varsa veya yiyecek veya su eksikliği varsa gündüzleri görülebilir.

Bu hamamböceğinin ısrarcılığının ve kontrolünün zorluğunun çeşitli nedenleri vardır. Alman hamam böceği yani kalorifer böceği, kapsül başına çok sayıda yumurta üretir ve kuluçka döneminden cinsel olgunluğa kadar en kısa süreyle geçerek nüfus artış hızını hızlandırır. Dişi, yumurtaların embriyoların yumurta içinde geliştiği süre boyunca yumurta kapsülünü taşıdığından, daha fazla nimf başarıyla çıkmaktadır. Bu tür için kullanılacak ilaç jel’dir. Bilinçsizce yapılan sıvı ilaçlamalar yüzünden böceğin kuyruk kısmında hazırda beklettiği yumurtayı stres anında bırakır, ortalama 15 gün içinde ölen her kalorifer böceğinin bıraktığı yumurta paketinden 100-150 arası yeni yavru doğar. Uzmanı olmayan ilaçlama firmaları tarafından yapılan ilaçlamalar sonrası çoğu kez insanlardan, Evimi ilaçlattım böcekler çoğaldı sözünü duyarsınız. Lütfen seçtiğiniz haşere ilaçlama firmasından garanti istemeyi, Böcek için keşif yapmalarını, Çalışma ruhsatlarını, Biyosidal ürün uygulama belgelerini istemeyi unutmayınız. Ayrıca ve en önemlisi, Alman hamam böceği - kalorifer böceği, diğer hamam böceklerinin çoğundan daha küçüktür ve daha büyük türlerin bireylerine erişilemeyen birçok yerde kendilerini gizleyebilir. Buzdolabınızın kapağındaki lastiklerin arasına kadar ilaçlama yapılmalıdır.

Google amcadan

Evet alman bocegi dediler