Ev taşıma konusu

Aranıza yeni katıldım ama bir şey sormak fikir almak istiyorum şimdi yakın zamanda Allah nasip ederse inşallah ev taşıyacaz ama taşınacağımız evin eski sahibi evde bikaç eşya bırakmış çok da eski durmuyor eşyaları kullanılır masa sandalye tv ünitesi gardrop kitaplık vs ama ben yeni eve yeni eşyalar almak istiyordum kendm istediğim renk ve modelde ama eşim bunları kullanalım boşa masraf yapmayalım fln diyor siz olsanız bu durumda napardnz elhamdülillah alacak durumu var eşimin de ama ev sahibi bırakınca bizde tereddüte kaldık açıkçası ben yeni sıfır eşya istiyordum ilk evlendğmzde birçok şey ikinci el kullanmak zorunda kalmştık o zamanlar durumumuz müsait değildi diye şimdi böyle bir durum söz konusu

Bence alın, ömür gelip geçiyor içinizde kalmasin

Ev kira imiş ztn. Ben olsam kullanırdım. Boyanacak olanları boyatırtım. Şimdi ev taşıyormuşsunuz illaki buna da masraf olacak. İlerde yenilerini yavaş yavaş alırsınız, aldırırsınız. Belki ilerde kendi eviniz olur onun içini sıfır döşersiniz​:smiling_face_with_three_hearts:Ha gardırop yazmışsınız onu istediğiniz şekilde aldırabilirsiniz veya yaptırabilirsiniz.

Al içinde kalmasın bacım iyiki de aldım diyeceksin yeni ev yeni eşya sanada iyi gelecektir

Yok yanlış anlaşıldı heralde evi aldık elhamdülillah kira değil eski ev sahibi eşyaları bırakmş bize

Bende öyle düşünüyorum eşimi ikna edersem güzel olur inşallah

Ha ev sizinse hakkınızdır aldırın o zmn​:smiling_face_with_three_hearts:Bende bekliyorum çoğu eşya değişecek aciliyeti yok ama kendi evim olunca almak istiyorum​:smiling_face_with_three_hearts: inşallah kolaylıkla ve hayırla kendi evime çıkarım bende​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:Size de hayırlı olsun yeni eviniz​:sunflower::sunflower:

Ev kendininmiş o zman kendi istedigin aleşyaları cnm eşininde durumu musaitmiş nasıl olsa oradaki esyalarida ihtiyaç sahiplerine verirsiniz

Eğer temiz kullanabilecek düzeyde ise ben kullanırdım ki kullanıyorum da,eşyalar yerine de başka bir şey alırdım, belki yeni bir yatak örtüsü belki bir tabak seti.. yani illaki yeni bir şeyler almak istiyorsam..

Ev kira degılmıs sonradan gördüm, yani o zaman biraz durum değişebilir. Ben de bilemedim şimdi. Aynı durumda olsam eğer eşyalar eve uyum sağlamıyorsa ve daha oncede ıkıncı el kullandıysam sanki yenisini alırdım ya. Tabii maddi durumum elveriyorsa

Bu arada kendi evimde de çoğu eşyalar ikinci el ama dediğim gibi temiz kullanılmış olanlar.

Ya esinin durumu iyimis . Al canım.yenisini zaten hersey cok pahali ilerde 2 katı olacak .. Ben kirzdayim evlenirken ufak tefek şeyler almadim yeni yeni alıyorum eninde sonunda alacgin seyleri simdi almak daha mantıklı bence ..Bir de kendi eviniz .icine sine sine oturmak var ..

Bol şans :smiling_face_with_three_hearts:

Hpşgeldin öncelikle. Ben eşyaların yaşanmışlıklarına , enerjilerine inanırım. Belki o evde kötü şeylerde yaşandı bilemezsin. O enerji eşyalara siniyor. Birde ben büyü olaylarındam da çok korkuyorum. Belki eski ev sahibinin düşmanı vardı o eşyalardan birine domuz yağı büyü falan koydu​:grinning_face_with_smiling_eyes: evet çok uçarı bişe diyorum belki ama bilemeyiz. Eşine aynen böyle söyle ve yeni eşyalar al. Mutlululkla heyecanla seçip güzel enerjimi verdiğim eşyalarımla yaşamak isterim de. Alacaktır elbet

Ayy içim ürperdi ben bunu bi eşime söyliyim olurmu olur herşey beklenir herkesten

Hepsini birden almak zorunda degilsin her ay baska bisey alirsiniz.

Tabi ki herşey çok pahalı ama ilk evlenirken içime sinmeden alındı herşey bu sefer hazır kendi evimiz almak istiyorum bnde hayırlsıı ile inşallah

Bnde böyle düşündüm aslnda eşime söyliyim bi süre kullanırz zamnla değişelim diye inşallah kabul eder

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

O zaman gozunde fazlada buyumez canim.