Kızlar ablamlar örgü ip ile çanta örmeye başladılar satabildiklerini sattılar akrabalar haricinde çünkü destek olup hiç almıyorlar bile bende boncuk aldım kumboncuktan takı falan yapayım diye oluyor ama çok minnak ve uğraştırıcı hasır ip aldım orucem onu ama baya öğrenmem lazım sıfırım bu konuda ihtiyacım yok ama kendim için yapmak istiyorum sizce olur mu hangi iş daha mantıklı anlayamıyorum eşim de destek hem de oku diyor bana kazan üniversiteni git sıkıntı yok diyo bebeğe bakıcı buluruz diyor ben biyerlerden başlamak istiyorum ama hep elime yüzüme bulaşıyor bir iş yaparken başka işler yapmak istiyorum hep böyle olduğum için zaten bir yerlere gelemedim yani ailecek bizde ani karar ve kararsızlık varr nolur yardım edinnn pleaseeee
Hangi eşyalar mesela
Okuyun bence. Benim 40 yaş hedefim hukuk fakültesini kazanmak. Isletme mezunuyum, is hayatina bankada başladım, istifa ettim. Egitimler aldım, sinavlara girdim pilates egitmeni oldum. Bebegim biraz daha büyüsün kendi studyomu açacağım. 40 yaşında da hukuk fakultesini kazanmayı hedefliyorum. Eşiniz de ne guzel destek vermiş![]()
Evet teşekkür ederim maalesef 3 yıl boyunca kayıt olmama rağmen sınava giremedim bakalım dersleri çalışmak zor sanki kendimi geç kalmış gibi görüyorum ama ya
Evet tabi ki 18 yasinda degiliz ama kalan zamanin en genc günündeyiz. Ben istifa ettiğimde 30 yaşındaydım. Egitmenligimi aldığımda 32, simdi 35 yaşındayım. Simdinin 30 lari eskinin 20 leri gibi.
Örgü zaman alıyor canım bende çok yaptım türkiye geneli yurt dışına Amerika Avustralya her yere satış da yaptık ama benim ekibim vardı yaptığımız Tunus işi patik bebek patikleri keçe tabanlı patikler yani ekıbin olması çevren olması lazım bu işlerde toptan satış yerlerinden ürünler alıp üstüne kar ekleyip satışta yapabilirsin