Peki ya bilgi ![]()
Bak çok büyük sevap kazanacaksın herkes bunu bekliyor atanamayan ben için de çok iyi olur ![]()
çalışmaya alışan insan evde durunca çok köyü psikolojisi bozuluyor insanın
Gene kayboldu ![]()
![]()
Bi türlü söylemedin girmişken söyleseydin keşke hepimiz seni bekliyoruz
Aklıma kötü şeyler geliyor ama dile vurmuyorum![]()
![]()
Sohbet olarak size yazdım herhalde görmediniz
Buraya yazsan aslında hepimiz görsek ayrı ayrı konuşmasak
Bende gözükmüyor mesajınız
aynen öyle. İşide hiç anlamadım yazdığınız mesajdan. Buraya yazın bence herkese ayrı ayrı yazmaktansa.
Bende yalnızım sandım hiç bişey anlamadım
valla açıkçası size hiç güvenemedim bu konuda
Ayrı ayrı yazmak gerçekten zormuş ![]()
![]()
![]()
Kısacası şöyle işimiz Hoom bitkisel bizler Hoom bitkisel şirketi ile çalışıyoruz çalişmak isteyen şimdi yazabılır yardımcı oluruz ![]()
![]()
![]()
Bacim herkese ayri ayri yaziyosun dolandirici saniyo millet herkes istekli istiyo acikca yaz buraya ![]()
![]()
Ne yapıyorsunuz çalışıyorsunuz anladım ama güzelim sen ne yapıyorsun mesela ürün mü satıyorsunuz ürün mü yapıyorsunuz
Home bitkiseli biliyorum youtuber bi kız var o işle ilgileniyoda benm bildiğim satış yapıyosun. Evde dergi mergi satış olmadan nasıl olcak o iş
Satış yapmak isteyen yapar çevresi olmayan benim gibi sosyal medyadan ekip kurarak ilerleyebilir ![]()
Bende anahtarlık felan yapılıyor diye sevinmiştim
peki teşekkür ederim bol kazançlar size
Anahtarlık filan yapmak bence daha zor çocuklar ile yine bizim iş nerde olursan ol telefon üstünde satış yapılıyor tabi yine karar sizin teşekkürler ![]()
Ben uğraşmayı seviyorum öyle şeylerle . Keşke olsa öyle iş direk yaparım . Size kolaylıklar diliyorum
Katalog işleri zor ya saha önce ben uğraştım evet güzel kazançlar elde ettim ama zor oluyor sürekli