Evimde böcek sorunu

Kızlar evimde birkaç gündür tek tük böcek görüyorum ismi gümüşcün diyorlar ama evde çıkan gümüş renginde değil temizliğimi de yapmaya çalışan biriyim neden olur anlamadım evim de müstakil bu arada yaşadıysanız yardımcı olur musunuz

Nemli yerlerde olur o genelde wc banyoda olur canim temizlikle alakasi yok benim evide karinca basti oyle boyle degil komsum bi ilac verdi sıkdık inan 5 dakka olmadan hepsi kayboldu cikan yerede skdik 1 hafta oldu hala yok etkili ve kokusuz bi ilac ismini istersen aliyim yarin trendyoldan aldi oda uygun fiyatida

İsmini alınca benide etiketler misin karinca sorunu var bendede evin heryerindeler

Banyoya falan baktım orada çıkmadı salonda gördüm ev biraz eski inşallah yuva yapmamışladır. Evet ismini öğrenmek isterim

Bende karıncalara granül kullanıyorum oda etkili

@Ceylan bu kizlar bende etkili olacagini pek sanmayarak kullandim valla hemen ise yariyo kokusuz bide sadece karinca degil baska bocekler icinde kullaniliyo

Banyodanda gelmis olabilir canim gecen gun benim banyodada vardir bitane havalandirmadan geliyo diye dusunuyorum bende ev eskiyse ondanda olabilir tabi

İnşallah geçicidir teşekkür ederim

Teşekkür ederim