Allah şifa versin inşallah kendinizi suçlamayın bir an önce geçer inşallah
Çok geçmiş olsun aynı durumu bende yaşadım sakin öyle düşünme yasayacakmisiz bunları rabbim başka dert vermesin benimde bebeğim enfeksiyon kaptı direk yatis aldılar 6gun hastanede yattık üzüldüm üzüntüden sütüm kesildi sen sakin uzulme geçici bir sureç damardan ilaç verdiler bizede hastaneden çıktık bu seferde sürekli kanadı ggobegi birlesmedi ama duzeldik çok şükür şimdi 2 ayligiz
Geçmiş olsun. Rabbim miniğe şifa versin inşallah. Enfeksiyon kapmasını siz istemediniz ki kendinizi suçluyorsunuz. Hangi anne hastanede yatmak ister. Kendinizin suçlu olmadığını kabullenin. Siz çok iyi bir annesiniz unutmayın
ve bebekte inşallah tez vakitte iyileşir. Yanlış anlamayın lütfen ama koluna dikkat edin olur mu,dikkatimi çektiği için söylüyorum bükmüş ya.
Teşekkür ederim Allah razı olsun ![]()
Eşimde kızıyor üzülme diye olacağı varmış ki olmuş senin elinden gelen bişey değil ki ağlayarak onu iyileştiremesin üzülme ki sütün kesilmesin ona şifa olsun
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun dikkat etmeye çalışıyorum koluna düzeltiyorum hemşireye de sordum zararı olur mu diye olmaz dedi damar yolu açtılar hareket edip çıkarmasın diye yaptılar onuda
Geçmiş olsun kendinizi suçlamayın yaşayacağınız varmış inşallah tezden atlatır minik kuş Allah yardımcınız olsun![]()
Çok geçmiş olsun inşallah biran evvel sağlığına kavuşur minik daha önce iki pramature bebeğim oldu aynı böyle elleri kolları delik deşik oldu kuvezde kaldılar erken dogumdan Allah’a dua etmekten başka çaremiz yok zor ama sabret ve iyiyi düşün
Valla çok doğru söylemiş bende senin gibi çok ağladım ama keşke aglayipta sütümü kesmeseymişim bebeğin için dik dur çok şükür ki çaresiz bir dert değil yenidoganlarda çok sık görülüyor mus bu göbek enfeksiyonu anne karnında göbekten beslendikleri için orasida kapanmayip enfeksiyon kapıyo dışardan beslenmeyi devam edebilir ve enfeksiyon kanına karışır diye korktukları için tedavi uyguluyorlar geçici bir süreç annesi bu günler geride kalıyor sen bebegine odaklan bol bol dua et bizde duaciniz
tabiki hastane ortamı zor oluyor ama bebeğimiz için dayanmaliyis o iğneler serumlar tabiki gördükçe zorluyoruz ama iyilikleri için
ALLAH şifa versin İNŞALLAH tez zamanda gecer
![]()
Oy minik bebiş Rabbim şafi adıyla kısa zamanda sifalandirsın üzülme canım olacağın önüne geçemiyorsun bazen dua edelim hemencecik toparlansn Allah yardımcısı olsun
Geçmiş olsun canım. Bebeğim sarılıktan bir gece yatmıştı bende kendimi suçlayıp hırpalamıştım. Küçücük ellerinden kan alıyolardı içim gidiyordu. Kendini suçlama senin elinde olan bişey değil. Birde onlar acıyı duymuyor için rahat olsun. Büyüdükçe acı duyuyolar. O şimdi rüyalar aleminde meleklerle cirit atıyot
Allah şifasını versin tez vakitte ![]()
Çok teşekkürler Allah razı olsun ![]()
Çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin inşallah. İlk çocuğum doğduğunda idrar yolu enfeksiyonu oldu, 1hafta hastane de kalmıştık. Daha 10günlük bebeğe antibiyotik veriliyor diye çok üzülüyordum. Zaman geçmeyecek sanıyordum elhamdülillah geçti oğlum 1.sınıfa başladı bu sene. Kendinizi üzmemeye çalışın bu günlerde geçecek inşallah ![]()
Oyyy kıyamam üzülmeyin stres yapmayın oda hissetmesin annesi
hangi anne ister bebegi hastalansın olacağı varmış uzulmeki sütun kesilmesin ona faydan olsun bol bol emziresin annesi acil şifalar diliyorum
Çok geçmiş olsun. Bi anne bile isteye yapar mı sizn canınız daha çok yanıyodur eminim üzülmeyin sütünüz kesilmesin bian önce iyileşir inşallah
Gecmis olsun canm rabbim sifa wersin
Gecmis olsun zerrincigim benim ilk oglan benim aldigim asiri doz agri kesicilerden dolayi etkilendi dogum sancisi icin aldigim igneler.nefes zor aliyordu bir hafta cocuk yogun bakim da kaldi kendimi sucladim keske dayansaydim yemeseydim o kadar agri kesici almasaydim.gercekten dayanilacak gibi degildi ama.normalde bayagi dayanikliyim canim tatli degildir her sasirir bir seferinde 7 tane tirnagimi sokturdum ayni anda igneyi bide kemige yiyosun ona bile dayandim.yani diycegim bosuna kendini suclama rabbimin yazgisindan baska bisey yasamayiz ne bi eksik ne bi fazla tabiki istemezdin bebeginin basina boyle biseyin gelmesi malesef ki oldu.tez zamanda iyilesir InsaAllah minigimiz.en son yapacagin sey kendini suclamak olsun anne olmak gercekten zor kendimizi tebrik etmemiz lazim.tekrar gecmis olsun zerrincigim.
Allah hepinizden razı olsun kusura bakmayın yazamıyorum bebekle ilgileniyorum sürekli emziriyorum sakin tutmaya çalışıyorum damar yolu çıkmasın diye burun temizliği ve göbek etrafının temizliği bunları yapıyorum fazla telefonla uğraşma fırsatım olmuyor hakkınızı helal edin tek tek cevap veremiyorum size