Aynı şekilde ya, benim de zengin zevklerim var maalesef ama maddi durumumla uyuşmuyor yoksa ne hediyeler seçerdim adamı kral gibi yaşatirdım
ama bizimki muhtemelen kendini atla gel şaban filmindeki şaban gibi hissediyor
Bende ona en ucuz tişörtlerden bulup alınca utanıyorum şxşxşclc
Yaa kim istemez en iyisinden giymek gezmek ama işte imkan olması lazım
Güzel fikirler fakat maddi açıdan baya tuzlu geçen yıl hiç bişey yapamadım bu yıl dediğin gibi güzel bı pasta kendi kendimize olacağımız güzel bı ortamda olabilir. Şimdi ben kendim çelik takı satıyorum elişi falan yapıyorum onların paralarıyla bişeyler yapmak istiyorum eşimden almak istemiyorum bence bu şekilde yaptığım içinde onun için değerli olabilir. Param olsaydı şöyle güzel bı tatile bayılırdı aslında çok yoruldu bı kaç yıldır da kendimiz için hiç bişey yapmıyoruz .
Özel birkaç hediye (saat, mini bir mektup) dışında şu çerçeveyi yaptırmıştım ben. Nikahta evet dediğimiz an gökyüzü
İşe yarar bir şey istersen masaj aleti öneririm bir de ahah ikimize de çok iyi oluyor valla.
Geçen yıl da bakım setini aldım. Ondan habersiz bir şey alamadim daha pek
Bulabilirmisin bilmiyorum da ben gecen yigenime almistim isikli forma ismi yazili yada sevdigi futbolcu
3 tane çocuk vermişim o bana hediye alsın ben ne Alaçam
Yada album yaptir oglanin yeni dogan dan bu gune olan resimlerden kitap seklinde album yaptirmistim.
cok hosuna gitti esimin sonuna kapak resmine de esinle olan mutlu bi resmini koy guzel bi yazi yaz icinden gelen esine karsi olan duygularin oyle sonlandir
Screenshot_20250703_145829_bol|230x500
Erkekler pek bizim gibi anılara önem vermiyor sürekli kullanacakları şeyler almak mantıklı.
Madem fenerli bi feneriuma uğrayın mutlaka bulursunuz uygun bişey
Esimin hosuna gitmisti aksine canim.
Bide kiyafet parfum felan almak istemiyorum yazmis.
Degisik bisey ariyormus.
Bebeğinizle olan bi fotoğrafınız varsa böyle nakışlı tişört falan basılıyor belki hoşunuza gider diye paylaşıyorum
Yani böyle süprizler pek yapmam ama bu hoşuma gitmişti tabi benim favori hediyem tavuklu pilav
Ay kızlar hepsi çok güzel ama netten sipariş versem yetişmez hiç biri en iyisi sanki arkadaşın dediği gibi pasta kesmek evde şcşcşc o bana alsın bencede
Bencede bende kocama bi saç kavurma pişirsem ondan mutlusu olmaz
Süper bence
Bi erkek için en güzel hediye onun ihtiyacı olan şeyi almaktır. Ben eşimin ihtiyacı olan şeyi bilirim zaten o alacağına ben alırsam makbule geçer onu bi yükten kurtarmış olurum. Bende aynı şekilde öyleyim hediye olarak ihtiyacım olan kullanacağım şeylerin alınmasını isterim. En son babalar gününde saat almıştım.