Eymen bugun ana okuluna basladi

Kizlar eymen bugun ana okuluna basladi

Gelismeleri anlatacagim…

Nasil gecti ilk gunumuz.:partying_face::partying_face::partying_face:

1 Like

Gözün aydın cnm darısı bizim küçük bebişlere :heart_eyes:

1 Like

Ogretmeni paylasmis ilk resmini…

5 Likes

Maşallah :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Cok sagol canim gercekten darisi sizin basiniza

1 Like

Birazcik agladi en sevdigi sey araba oldugu icin sus mus hemen onunla oyalanmis dedi ogretmeni.

Hayırlı olsun kaç aylık acaba Eymencik :slight_smile:

2.5 yasinda

Ayy daha çok küçükmüş ama sen çalisiyormusun acaba merak ettim o yüzden mi verdin yanliş anlamada cnm belkide gelişmesi ve ortama alişmasi içinde vermiş olabilirsin herkesin görüşü farklı olabilir :smiling_face:

Siz 7 biz 4 yasinda basliyoruz canim okul onu hazirlik.8.30 dan 12.30 kadar zaten…cok da fazla bi saat de degil canim

2 Likes

Maşallah keyifli eğlenceli vakitler dilerim Eymen’e, sana da biraz kendinle geçirebileceğin zaman olmuş ne güzel :relieved_face:

1 Like

Maşallah darısı da bizim bebişlere olsun :folded_hands:t2: Orada neler yapıyorlar, Eymen gitmek istiyor mu, nasıl ikna ediyorsunuz/ sevdiriyorsunuz bizimle de paylaşırsan deneyimlerini memnun olurum :smiling_face:

Öncelikle hayırlı olsun

Evet bizde de oyle kindergarten once daha erken gönderende oluyor biz bebeklikten yazdik sonra yer kalmiyor onceden kaydetmek gerekiyor

Burda 1 hafta anneyle birlikte gidip gliyor sonra zaten alisiyor ama her cocuk ve okuldandan okula defisiyor

Almanyadayiz biz

Erken baslamasi daha iyi dil acisindan

1 Like

Bende hollandadayim canim ayni hemen hemen kurallar.

8.30 dan 12.30 kadar

16 cocuk var 2 gurup

Her hafta yeni temalar i var bu hafta sanat

Kitap okuyolar puzzel vs. Oyun oynuyolar

Beraber ekmek meyve su iciyolar bardakla.

Eymen biraz agladi sonra sen cik dedi hocasi

Araba verdik dedi onunla sustu dedi.

Zaten en sevdigi oyuncak araba ve blok kule

Guzel gecti.

1 Like

Maaşallah Eymen’e :heart: Artık okullu ve kocaman bir adam var forumda hey gidi :smiling_face_with_sunglasses: İnşallah çok güzel geçer her günü , biz de o günleri iple çekiyoruz. :revolving_hearts:

1 Like

İnşallah alışır da keyifli vakit geçirir :herb:

1 Like

InsaAllah saye cigim InsaAllah zeynepcigim sunu fark ettim en sevdigi oyuncak araba iyiki varmis onunla dikkati dagiliyor.bizde 1.5 yaziliyoruz 2.5 aliniyor.kalmak istersem kalabilirsin dedi bide tesaduf oldu ogretmen bana tanidik geldi hic okullarda calistinmi siman tanidik geliyor dedi evt gorev yapmistim dedim.megersem arkadasimmis.eymenin ogretmeni.

Sevindim qlißma surecine bence cok iyi olmuş onun icin bende okul öncesi ogretmeniyim turkiyede calisiyordumda burda dil seviyemden dolayi calisamadim 1 hafta ziyarere gittim kindergarten cok güzel gercekten cok sosyal ogrencinin oraya baslayio simdiki degisimlerini anlattilar baya fark oluyor çocuklarda

1 Like