48 günlük bebeğim sürekli ağlıyor gazı var galiba hangi gaz damlasını öneriyorsunuz bide kakasını da 6 7 günde bir yapıyor
Aynı sorun benım bebegımde de var gazlarını pırt pırt cıkarıyor ama tufaletını oda 7 8 günü buluyor doktpra ıkı defa goturdum bişi olmaz dedı 10 gune kadar da normal dedı gaz damlasıda metsil verdı onu verıyorum hazını cıkarıyor rahatca
Benimkide 5/6 günde yapıyor , iki gün önce zeytinyağı ile ayağının altına bacağına karnına sırtına masaj yaptık , poposunu da zeytinyağı ile uyarın demidti doktor hanım o şekil uyardık, ağzına da bir çay kaşığı zeytinyagi verdim o gün bebeğim kakasını yaptı , üstünden iki gün geçti bugunde yaptı çok şükür
gaz damlasi olarak size link birakacagim çok memnunuz tavsiye ederiz günlük 20 damla , sabah 10/akşam 10. Ayrıca gazı geldiği an battaniye tarzı birşeyin içine alıp iki üç dakika salliyoruz sallair sallanmaz ağıtı kesilip alttan pitpitlari çıkıyor bunu ada tavsiye ederim . Bebem 35 günlük, 35 günlük tercrubem bu kadar ![]()
kesi likle nurse harveys gaz damlasi 2 ay kullandim 2 ayin sonunda hem bagirsagi duzenliyor hem hicbir ek yardm istemeden kakasini kendisi yapmaya basliyir bagirsak calistiriyor bu arada bitkisel hic bir zarari yok ksinlikle deneyin derim
Onu vwrınce kac gunde bır yapıyor bugun 5 gün oluyor yapmadı gazını cıkarıyor ama tufaletını yapmadı
hergun duzenli yapiyordu damlayi verdigim surece
Benim önerim "Metsil " çok iyi gerçekten benim kızımda sürekli ağlıyordu yapamıyordu şimdi çok rahatiz
Bende metsil kulanıyorum gazını cıkarıyor ama tufaletını yapmıyor 6 gun oluyor hala bişi yok
Bide onu denıyım